Vafan gör hans hand i min ficka?

Halvtråkigt väder idag, molnigt men vindstilla och säker 20-25grader.
Igår va vi på stranden och bara tog det lugnt, köpte 10min massage för 45kr, värt! Avslutade med tacos och film. The Last Airbender.
´
I lördags va det visst lite kalas här i Barcelona, FCB spelade CL-final mot ManUnited. Jag satt mitt i Parc de Triumf med 35.000 andra och kollade på två storbildsskärmar. Fyrverkerier vid varje mål och ett jävla liv när slutsignalen ljöd. Barcelona lever verkligen för fotbollen. Vi begav oss efter matchen till TravelPort som är en engelsk pub nere vid hamnen. På väg därifrån kommer det fram en snubbe och ger oss ett "free pass" till ett ställe han påstod ligga längre bort. Sen skulle han visa hur man dansade där och placerade sitt ena ben mellan mina och började gunga... rätt va det är upptäcker jag att det är en hand i min ficka, och jag vet verkligen hur jag tänker "vad gör hans hand i min ficka" innan jag greppar vad som håller på och hända, greppar tag om handleden på honom vrider upp armen på ryggen och skickar ut honom i gatan. "Puta" gapade han efter mig innan han snabbt försvann därifrån vi kom.
´
Dagen efter (läs igår) skulle vi till Open Cor för att handla och då kom spelarbussen rullande, lägligt att jag fortfarande hade kameran i fickan.
1. 2.Parc de Triumf3.strand4.
1. Parc De Truimf när vi kom dit.
2. Senare på kvällen
3. Stranden
4. Spelarbussen.

Snabbt inlägg...

Idag hyrde vi en scooter 4h och drog runt lite mellan bergen. Tanken var att vi skulle upp på Mont Chi´c men vi hittade inte rätt väg så vi gav upp och åkte till någon annan "kulle".
Som ni ser så har vi lite otur med vädret, lite mörka moln i horisonten. Men vindstilla och iaf 25grader.
´
På vägen hem köpte vi kött över disk på någon utomhus köttmarknad.
Nu grundar vi med groggen, käk sen är risken stor att vi går ut för att clubba lite. :)
´
Adios!

Framme...

Nu ligger jag i gästrummet i centrala Barcelona. Så jävla skönt att vara framme och så jävla kul att träffa Kim igen. Men som vi båda säger, det känns inte så längesen som det faktiskt va, det säger väl en del om våran relation. Imorgon blir det in till stan för att kolla efter keps och sen vidare mot stranden.
Öronen spökar lite efter flyget och jag har svårt att höra på högerörat, hoppas det släpper.
´
Sova nu, blir väckt imorgon klockan 10, då drar vi en frukost sen drar Kim och tränar medans jag handlar lite förnödenheter (läs öl och vatten) och sen tillbringar jag tiden i parken tills han återvänder.
Att kliva ur flyget klockan 00 och mötas av varma vindar är helt underbart 23grader varmt, att sitta och dricka iskalla Heineken för 15kr st för att avsluta med frasen 2 cervesas para llevar (att ta med) och lämna stället med bira är priceless.
Längtar faktiskt inte hem, än i alla fall.
´
Ta hand om er! /TC

Nu är det inte långt kvar...

...bara timmar kvar till avgång. Biljetterna utskrivna, väskan packad, pengar växlade och saker till Kim inhandlat. Sätter datorn på laddning och avslutar med ett mål från McDonalds, störtar vi så blir det min sista måltid... Sorgligt! ;D
´
Nästa gång jag bloggar blir förmodligen i Spanien, finner ingen ro till det nu.

Det finns hopp va?

Här ser vi ju två flygplan, ett med slutmål JFK Airport som flyger rakt genom det "farliga askmolnet"
Det finns hopp va?
Bilden utklippt från http://www.flightradar24.com/

Nyss va det blå himmel

...när jag klev upp för ca 30 min sen så va det verkligen bli himmel och skinande sol, visst att temperaturen låg strax under 15grader men det var iaf fint väder.. 20min senare är det nästan svart på himlen och det spöregnar.
Sköna ligger väl mest i att jag inte ska någonstans. :)
Imorgon ska jag till Freeport och fixa lite saker som Kim ville att jag skulle köpa med mig ner. Di:fi vax bland annat, grillkrydda och tacokrydda... Verkar vara ont om kryddor i spanien, iaf som vi känner dom.
Nu tittar snart solen fram igen, skumt jävla väder.
´
Dagens to do list:
Skriva en lista över saker jag ska packa. (Skönt att veta så jag får med mig allt hem)
Skriva en lista över saker jag ska handla till Kim imorgon.
Skriva en lista över listor jag måste skriva (känns snart så iaf)
Krypa ner i soffan och kolla på film
´
Imorgon startar dom stora ärendena.
´
Bye for now!

Radera Island från kartan?

Sista passet innan Barcelona är avklarat och några avsked gjorda. Nu ligger jag i soffan och funderar allvarligt talat att stanna kvar här hela natten. Ingen direkt lust att röra mig härifrån alls faktiskt.
Va nere och hälsade på LoB-"Extra Grädde"-Simon en sväng efter jobbet, skön stämning där nere. En kyl full med alkohol och en platt-tv... vad mer behövs?
´
Börjar bli lite orolig över att äckel-Island ska få min Barca-resa inställd, då ska jag personligen gräva bort hela Island, bit för bit... Onödig jävla plätt därute i det stora blå ändå.
´
Nu blir det sista avsnittet Sons säsong två sen får jag se om jag somnar.
´
Ta hand om er!

Sons of Anarchy maraton...

...med mig själv. Vaknade vid 10 imorse, sen dess har jag sett säsongsavslutningen av How i met your mother och 8-9 avsnitt av sons... ca45min styck, så tiden går ju. Nu är det dags att laga mat och när Janina säger "ska vi äta mat eller bara äta mackor eller nått?" så menar hon "kommer du laga mat åt mig eller ska jag äta mackor?"
Klart hon ska ha sina fiskpinnar...
´
Imorgon jobbar jag sista passet i puben, innan Spanienresan. 17-21, quizpasset... passar mig utmärkt
´
Börjar solsidan s03 ikväll eller är det bara något hittepå?
´
Simma lugnt/ TC

LoB är dumma i huvudet och PK är gift!

...men tack för en rolig kväll! Störtsköna är ni hela bunten! Men seriöst så måste ni skaffa er något annat att späda ut era BiBar med... Jag rapar Powerking fortfarande!

´
Japp, efter 12h arbetspass gick alltså jag och min kollega ner för att hälsa på det eminenta sällskapet som även kallar sig LoB. Utkörda från torget pga bakfyllor hos sina grannar riggar dom taktfast upp en provisorisk festlokal i ett förråd. That's the way...
En BiB hämtades och alla försågs med stadiga groggar ögonmåttade av herr Wass. Sen var det igång. Kul hade jag och hem kom jag runt fyra-snåret.
´
Idag har jag bara tillbringat hela dagen i sängen och kollat klart på första säsongen av Sons of Anarchy. Bra serie faktiskt, kan sakna dom riktiga cliffhangersen som avslutar varje avsnitt i förslagsvis Prisonbreak, men det är en skön story och bra skådespel.
´
Nu ska jag duscha sen borde jag nog ta tag i att kanske skriva upp vad som ska packas osv, kanske fylla den andra datorn med något att se och lyssna på på flyget.
´
Grattis igen Jannike för ditt skottland-fynd, glöm bara inte att du lovat köpa mig en flarra whisky!
`
Janina, du har en pojkvän som älskar att laga mat, som gärna testar nya saker osv, och så beställer du fiskpinnar? Men men, vill du ha fiskpinnar, så klart vi äter fiskpinnar. :)
´
En smått illaluktande, inte alls så charmig TC klickar på "Spara & publicera" och går sakta mot duschen...

jävlar så trött jag är...

..blir inget riktigt inlägg nu inte, hörs imorn...
´
"får jag blinka på dig?"

Majskolvar är bra gott...

Dagens slit är över och trots att jag lämnade mina arbetskläder "behind" så gick det riktigt bra. En helt okej fredagskväll, inget hysteriskt.
´
Veronica Maggio spelade på Liseberg under kvällen samt att det var spontanfest vid Näckrosdammen, något som jag trodde kanske skulle påverka vårat gästantal till det större men det hade faktiskt ingen som helst inverkan.
´
Knock-knock
Who´s there?
Legen
Legen who?
Legen-DARY
´
Tack för en trevlig kväll Ms J. Vi tar igen det imorgon natt, om jag orkar! ;)
´
Imorgon kör vi 12.5h. Kommer nog bli en ganska seeg dag, lördag förmiddag... Gissar att många (iaf dom friska) hellre väljer att sova och ta det lugnt, kanske lugnt ihop med en öl, men inte på JA.Pripps.
´
Ha det gott kamrater, imorgon spottar vi i näven och tar nya tag! Smeek!

BBQ på Chalmers...

Verkar som att sommaren sakta är påväg tillbaka till landet, efter nästan en vecka nu med regn och mörka moln.
Jag är iaf nyss uppstigen och sitter gäspande i min morgonrock. Funderar på att stoppa i mig något, men lusten till föda är minimal såhär på morgonen, inte ens Mars:en jag köpte igår lockar något vidare.... ..eller vänta, köpte ju även 2liter Pucko igår, en sån går alltid ner! brb!
-
Fick ordning på den lilla datorn igår, så nu är den klar att tas med till Spanien om några dagar. Ska bara fylla den med film och musik innan jag åker.
-
Funderar nästan på att ta med mig datorn tillbaka till sängen några timmar, gå igenom ett par avsnitt Sons of Anarchy.
-
Jobbar 18-23-30 idag. Verkar dock som det kommer vara mycket folk idag eftersom det är grillbuffé och fint väder så jag kommer glida in lite tidigare och se hur dom har det, är det mycket att göra så stämplar jag in lite tidigare och hugger tag.
Har ni inte testat grillbuffén så borde ni faktiskt göra det! 95kr Värt! (85 med laddat kårkort)
Bilden är från förra veckan då JA.Pripps invigde grillen.
-
-
En smått morgontrött krigare tackar för stunden och önskar er välkomna åter.
-
Ps, det går att lämna en kommentar sånt är alltid kul! :D

Jag har träffat kändis!

Japp! Värsta kändisen! Cool som fan är jag! Janina är minst lika imponerad!
Syns det inte hur vi riktigt boundar på första bilden!
Jag och Morgan 4-ever!
Vill bara påpeka att jag även frågade Ola-Conny vart en speciellt sort cashewnötter fanns...
Dom va slut.
;)

Målat...

Målat om lite i bloggen, ett måste för den lilla nystarten. Men i huvudsak var det tvunget då sidbrytningarna inte fungerade som dom skulle så all text ville komma på samma rad vilket gjorde det svårt att visa något sammanhang osv.
Header kvar.
Pöss

Back to business??

Precis hemkommen från jobbet, Johan ringde nästan så fort jag satte på datorn så nu sitter vi och diskuterar ryggvärk och tatueringar. Ryggen har släppt lite nu så jag kommer nog kunna sova utan problem. Känns fel att det ska behöva gå ut över resten av kollegorna. Lagom manligt att be Jannike bära ut glasen till baren för att jag inte klarade det. Jacob stack in huvudet i slutet av kvällen och jag bad honom hjälpa till att ställa ihop hinkarna med tomglas, vilket den smått berusade JJ Eat inte hade några som helst problem med, började släpa hinkarna mot kylen för att snabbt fastna i en kant och välta ut hinken med ofärgat glas. Smidigt.
Imorgon blir det eventuellt Ullared en sväng för att kolla på nya knivar till köket samt brynen.
Sitter samtidigt nu och kollar in Port Aventura, Europas näst största nöjespark och ett planerat mål med resan till Spanien. 38€ står det att inträdet kostar, då måste fria attraktioner ingå va?
Detta är TC, lägger hatten åt sidan och tackar för mig för denna gången.