Long day...

Tiden har verkligen gått jättelångsamt senaste dagarna.
Visserligen har jag inte  aktiverat mig speciellt heller men nästa skrämmande sakta.
Funderar på att ställa mig att göra en sjuk mängd köttfärssås för att kunna frysa ner. Smidigt att bara lägga på en tallrik, in i micron 3 minuter, samma tid det tar för pastan att koka sig mjuk.
Korvstroganoff är nog en av mina favoriträtter, något som är svårt att misslyckas med också perfekt att ha i frysen.
Ja, något måste jag ju faktiskt sysselsätta mig med. Samtidigt skall jag koka ägg, för ikväll blir det äggmackor!
Säg inte till en person att du älskar denne... ...om du inte menar det
Matchbox Twenty – Long Day Underbar låt för övrigt.
När det serverades Korvstroganoff senast. :)

Kvällens meny...

Jag har på grund av avsaknad av tvättmedel åkt hem till Kristoffer för att tvätta mina kläder.
Valde så fint att tvätta mina jobbskjortor på programiställningen: "Fintvätt"
Ut drar jag 2 styck genomsura, men för all del rena skjortor, bara att hänga upp och låta torka, men då det varken finns torkskåp eller inte heller ett rum med lite värme så är mina skjortor fortfarande fuktiga. Klockan 15 var programmet klart. :/
En sväng till Liseberg för att hälsa på nötterna och sen tillbaka. Blev sugen på att laga mat så ikväll serveras
Vitlöksgräddad klyftpotatis med söt-chilikryddad kycklingfilé. Till det en krämig bearnaisesås. eller som Timpen var snabb med att kommetara på facebook; "Det där va kryddat. Snarare klyftpotatis, kyckling å bea!"
Gott blir det nog oavsett vad vi väljer att kalla det och jag är hungrig.
Imorgon drar jag till Shock och hämtar mitt armband för metaltown, Lika bra att få det gjort och så slipper jag att köa.
Puss!

Det är rätt skrämmande...

...hur mitt liv har förändrats det senaste året. För nu är det nästan exakt ett år sedan jag fortfarande bodde i Linköping.
Jag bodde i en lägenhet, visserligen väldigt centralt, men liten och i typ 3djehand. Något som inte var lagligt tror jag och hyresvärden blåste ju både hyresgästerna och företaget som ägde lägenheterna. Dagen innan jag skulle sätta mig på bussen kom ägarna och knackade på, lägenheten var tom dagen efter.
Klockan 07.någonting satte sig Kristoffer Svensson på en buss i Göteborg, detta efter att ha jobbat natt fram tills klockan 06. Vid 11 tiden landar han i Linköping. Vi tog en öl på N.H och packade dom sista sakerna. Klockan 14.45 satt vi båda på bussen tillbaka till min nya och nuvarande hemort, Sveriges framsida, Göteborg.
Många frågar mig hur det kom sig att jag flyttade just till Göteborg och mitt svar på det brukar vara: "-Varför inte?"
Göteborg är en härlig stad och göteborgare har en schysst mentalitet.
Visst Linkan har sydsveriges farligaste gata, gatan där alla krogar ligger uppradade, där fulla fjantar gör allt för att hävda sig mot Göteborgs gäng och avrättningar på krogar. Men jag känner mig tryggare att gå genom staden på natten här i Götet än jag gjorde i Linkan.
Men åter igen, hur kom det sig då, att jag flyttade hit?
Det är en lång historia och det blir roligast om jag börjar från början.
I mitten av December 2008 sitter jag på facebook, uttråkad och bara klickar runt.
En annons på högra sidan fångar min uppmärksamhet då jag förstår att det är något onlinespel som kanske kan få mig att bränna några timmar. Det är ett textbaserat krigsspel, där målet är att bygga upp sin bas, bygga trupper och attackera andra.
Sanningen är den att jag fastnar ganska hårt i detta spelet och efter några dagar får jag min första attack på mig.
Samma person fortsätter att attackera mig och jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta. Jag ser att han är med i en sk. allians, ett lag. På hans lag sida står det att det inte är okej att attackera andra "lag".
Skitbra tänker jag, så jag startar upp ett eget.
"Top Notch" heter alliansen och bannern såg ut såhär:
Jag kan gissa vad du som läser tänker nu, "Oj va fjantigt, töntigt, larvigt"
Men det roliga är att av dom jag bjöd in så var ingen under 20år gammal, och en av dom var "justja" En kille uppvuxen i dalarna, född 86 och nu boende strax utanför Göteborg, i Mölndal.
Vi fick ihop ett ganska skönt gäng och det var MYCKET rivality om dagarna, vissa gick in för det mer än andra, jag var väl en av dom. Vi hade varandra på Msn och kunde planera anfall och liknande dagar i förväg.
Kristoffer och jag började snabbt prata om andra saker också, skön kille med en jävla massa humor och schyssta värderingar. Vi snackade flickvänner, porr och jobb. Kristoffer håller rekordet för den person jag snackat längst med oavbrutet via "telefon", 6h. Vad vi snackade om minns jag inte, hade jag gjort det så hade det förmodligen gått snabbare att rabbla upp dom saker vi inte snackade om.
Jag hade en sak jag var tvungen att slutföra i Linköping, så när Kristoffer började nämna "-Flytta till Göteborg då" så svarade jag "-Ja, så fort jag är klar här."
Först låg det nog, iaf för mig på en skämt nivå, men när jag har frågat Kris nu i efterhand så var han allvarlig hela vägen, jag var välkommen att flytta ner till honom i Göteborg.
2 dagar efter jag avslutat jobbet i Linköping sätter sig Kristoffer på en buss, någongång efter 07.00... Resten vet ni.
Så nu då, jag har äntligen fått tummen ur och flyttat från Kristoffer, skön känsla att få sakna en person lite, att dela på en etta är påfrestande. Jag är skyldig den killen så mycket.
Jag bor i Majorna, jobbar med världens bästa jobb med världens bästa kollegor.
Är singel men letar verkligen inte. Jag vill bara vara i sommar, bara vara och tänka på mig själv.
Vad gör jag om 5 år?
Min chef från Bell frågade mig samma fråga och jag svarade att jag har öppnat en bar ihop med min absolut bästa vän Kim någonstans där det är varmt, nu är jag inte lika säker längre. Förhoppningsvis blir det så, men jag skulle inte klaga heller om jag tillbringade mina nätter på ett större Casino.
Skulle vara jättekul, om Du nu ändå läst ända hit om du ville lämna en kommentar. :)
Ta hand om er där ute! Krama om dina vän nästa gång du träffar denne, kärlek.