Åter igen...

... har jag blivigt ett "kvittar".

Som läget ser ut nu, så finner jag inte en enda del av mig som vill till Liseberg... Inte ens lite... Fan vill bara skita i allt, kanske för att jag är trött, kanske för att det går att säga nej till mig men inte till andra...










Med dig i mina armar känner jag mig odödlig men samtidigt oerhört sårbar.

Egen lya...

...ish


Nu har jag skurat golv efter sköldpaddan också... försökte få Bergman till det,
man han har stans största bajs-fobi...

"Jag får ju förfan kväljningar när jag torkar mig själv i arslet!!"





Fean så trött jag är... vaken 18 timmar nu...  långt kvar tills jag får sova. :D

Hörrs

Cheesecake

SARA, Jag hatar dig!! ...för du är det absolut bästa jag vet.

Idag har jag äntligen fått spendera lite tid i din närhet. Badat, byggt studsmatta, bakat cheesecake och grillat hamburgare.

Nu sitter vi båda och väntar på att klockan ska slå löning... Vill se hur mycket det blir.


Ikväll blir det mys framför PS. I Love You...


Hör's

Do I really need to feel this way?...

...or is me the only one to blame.
Should i listen to my friends or should I stay?
Should i follow my heart and let you continue play?


Fan, jag är svintrött. Men kan inte sova, Så nära att gråta. Jag klarar inte det här mer snart. Seriöst alltså, jag mår så fruktansvärt dåligt över att vandra själv, letandes efter en ljusning, men jag vill inte ge upp. Jag älskar dig!

Tager du?

Fan så skönt man sover i familjen Hanströms gästsäng! Blir nog den inatt med är jag rädd. Kommer nog inte ifrån jobbet innan 02. Ska jobba som bartender hela natten på ett bröllop. Kommer nog bli skitroligt.

Nu sitter jag vid Jonas kommandocenter, skulle kunna tro det iaf, dubbla Mirai typ 23" wide skärmar brevid en bärbar dator som alla kan styras med samma mus/tangentbord. styr två olika datorer med samma mus, ganska fränt.

Ne om man skulle sno lite frulle ur kylskåpet och sen ringa och sjukanmäla sig för Freddan.. :D Bara för att jävlas alltså...

Saknar min Sara något fruktansvärt.


Puss hej

Together atlast

Hej Dagboken!

Ikväll ska jag bli full

Hej då Dagboken.










Förfest hemma hos Vanessa, sen vidare till Platens. Ledig två dagar i rad nu och dom måste ju användas på bästa sätt: En lagom dos Sara, och en alderles för stor dos alkohol.

Hejss

Bra däär...

Bra då får man skit för att man bryr sig också... Skulle jag be dig klia dig själv på armen för min skull så skulle du ifrågasätta varför...

Jag vet att jag är jävligt töntig, larvig och kanske rent av överkänslig. Men det är jag, take it or leave me. Jag vet att jag inte har gjort några direkt fel iaf. Hoppats på för mycket kanske. Ingenting är ditt fel heller, jag får skylla mig själv jag tog en risk och nu sitter vi här. Just nu är läget inte bra, det skulle nog ingen av oss säga. Ju mer jag ber dig om saker desto hårdare kramar du ditt territorium, dina principer, ditt sätt att leva och ditt liv.

Allt jag idag bad dig om var att ta bort en bild som får mig att må dåligt, av-tagga en bild på facebook. Det säger lite om känslovågens lutning, hur larvigt det än må vara eller hur onödigt jag må tycka det vara så skulle jag göra allt för dig. Be mig såga av handen och jag skulle bara be dig om att hålla mig i den andra.

Förlåt för igår, barnsligt och onödigt och till en början menat som ett skämt. Va din reaktion ett accepterande eller ett sinne av chock?


Sara oavsett vad du anser om mig och mitt sätt så ber jag dig att inte glömma, jag gör allt från mitt eller för ditt hjärta. Jag gör inget för att jävlas eller för att jag tycker det är kul.... jag tycker bara om dig så förbannat!

Älskar mitt jobb!

Snacka om att gå från 1-100%, från att ha varit arbetslös i 8 månader till att jobba 6dagar i veckan, med ett snittpass på 15-22 och helger 14-01. Kommande arbetspass är nu lörd, sön, mån, tis, ons, fre, lör, sön.. som det ser ut nu. Inte mycket ledigt med andra ord. Men pengar blir det.

Har ju suttit och spånat lite om en eventuell Lisebergsresa nu efter löning, få se hur det blir med det. Lusten har lixom försvunnit, åker jag nu så känns det nästan som jag gör det för Svantes skull, eftersom jag lovat. Jag måste bli full snart, kan låta jäkligt barnsligt, men jag måste ju öka endorfin tillströmningen på något sätt. Helt seriöst, så när jag inte jobbar och koncentrerar mig på det, så känner jag mig nere, sur och seg. Alkohol = Endorfiner = En glad TC.

Men det löser sig..

Ne fan, borde sova nu. Jobbar 14-01 imorgon, lär inte vara därifrån innan 02. Får iaf skjuts till M-by av Johanna. Nice det så jag slipper styra med Hanström. (som btw är en ängel som tar imot mig på så kort varsel, "inga konstigheter"- säger jag det någongång så vet ni, då kommer det från honom.) Sitter i hans gästrum nu.

Skrev på papper idag, så nu har jag handlingar på att jag är anställd sedan den 26/6.

Känns skönt att ha en riktigt jobb, skulle slänga bensin på Plaza om det brann, även om literpriset var 100kr. Restaurangavtalet kanske inte är det bästa, men eftersom dricksen är vettig så går det lixom att leva på den under veckorna, sen hinner man ju inte med att köpa något. Det största inköp jag hunnit med att göra tror jag är en pizza, med såsen vid sidan i burk. Jag har mer pengar i plånboken nu, än jag hade för 2 veckor sen, ock då har jag  inte fått någon lön, rökt som en skorsten och bjudigt jobbet på godis, käkat pizza och bjudigt Svante. Skön känsla.

Ne fan Sov gott!!

Sara...

Tiden går, och jag med den
Går och hoppas, på förändringen.

Tror jag vill så mycket mer,
Känner mig knappt säker när du ler.

Om vi träffas mindre då?
Skulle det hjälpa dig förstå?
Hur förbannat mycket du betyder för mig,
Om du tröttnat så ber jag dig, Säg.

Jag är en kille som kanske bryr mig för mycket
Lägger mig i och oroar mig
Innan du får värsta panik-rycket
Vill jag bara säga: Jag skulle dö för dig!

/TC





(Borttagen text, men fortfarande aktuell)

Fy fan...

Ibland undrar jag vafan du tänker med, hur du värdesätter mig som en person i ditt liv? Existerar jag ens som en person i ditt liv, mer än bara som en länk under "in relationship" på facebook? Tack för att du förstört denna dagen för mig. Såhär jävla ont i magen var det jävligt länge sen jag hade, om jag ens kan minnas det. "Lita på mig" var dom sista orden jag hörde innan dörren slog igen bakom er, dom orden hjälpte mig att somna iaf.

Tycker du att jag är larvig nu? Ärligt talat så skiter jag i det, jag gör inte detta för att jag vill vara din pappa, jag gör det för att jag bryr mig för mycket, jag gör sånt, bryr mig. Jag förbereder mig också alltid för det värsta så mina saker har jag redan börjat packa. Och det är inte ditt fel, jag bara fungerar bara så som person, ställa in sig på det värsta så kan det bara bli bättre. Jag tycker bara att det är så fruktansvärt dålig stil av dig. Jag har förklarat hur mycket en kram eller en mening kan ge en positiv reaktion hos mig, detta är raka motsatsen.

Att fördelningen av känslor var markant över på min sida, det visste jag sen innan. Men att du sket i mig såhär jävla dant... Be mig aldrig igen att vara tyst när jag säger "jag tycker om dig mer" Verkar faktist inte ha så mycket att tävla mot...


Och ja, jag är sjukt förbannad när jag skriver detta, men det spelar ingen roll, Jag står för varje ord.


Hoppas Ebba gjorde något kul för bensinpengarna...

Förlåt älskade Sara

Mycket fel av mig att spela vidare på allt men din reaktion var faktist helt underbar!


Sitter och funderar på att skaffa "kort på kort" och vilken bild passar väl bättre?


Sara lämna mig aldrig, jag gör allt för dig! Du är det bästa jag vet!