Så är det med det...

Har ingen direkt tanke på vad jag vill få ur mig. Tänkte bara att det va dags att fylla sidan med några ord om vad som händer och sker.
Min lillasyster Sonia har fått en son. Hugo. En hårig liten krabat. Grattis säger man väl och välkommen till världen Hugo.
Nu är veckan som kommer fylld med jobb. Måndag till lördag. Ser fram emot det.
Ne nu ska jag upp till Servicebutiken och köpa lite mjölk.
Cheers!

Mannheimer...

Nu hade jag ju fel på 2 av 3 punkter.
Gubben va en tant.
Tanten skulle fylla 75 inte 70.
Fortfarande gammal.


Den (inom rätt krestar) välkända Carin Mannheimer (mamma till Anna Mannheimer) firade alltså 75 år igår. Preppade till tusen var vi på en iaf liten brakfest. Den som drack mest var Johan Wahlström, som efter stängning satt med oss och rökte en cigarett och berättade om sitt liv och tidigare produktioner. Intressant att lyssna på. En annan sak som också var intressant var att se dessa "reliker" skaka rumpa till Sean Paul och Beyoncé. Men det höll inte i sig speciellt länge, stomipåsarna var väl tvunga att tömmas så efter sista talen tömdes nästan lokalen. 


Efter jobbet blev det att möta upp Henrik "El Jefafaa" Timmerholm och Kris T Offer på Excet. Kul ställe! Jävla labyrint bara, med små dansgolv överallt som spelade olika musik. 
23 år och dresscode. 

Handlat lite idag, bara det viktigaste. Skagenröra och burkcola. =)

Nu blir det film i sängen.


Ta hand om er!


Cheers!

Hurtful

Klarar snart inte av att tänka på dig, känner mig så elak. Jag har gjort kanske jordens bästa människa ledsen. Samtidigt är det något som måste göras när det faller sig så. Men det är ändå jävligt jobbigt. Kommer alltid finnas för dig dock.

Börjar jobba om 3h, ser fram emot det massor, Ska jobba på en beställning, någon känd gubbe som fyller 70. Ser inte fram emot resan, började precis regna och jag måste ta vagnen eftersom den stannar bra mycket närmare. 

Gjort senaste tiden då, Hundutställning blev det ju, lika kul som alltid. Sen spenderat några blöta dagar både i Linköping och en kväll i Vadstena. Linköping är en jävla håla, nu tänker jag främst på det så kallade Utelivet. 
2 min efter att Platens stängt dörren faller första slaget, nu är det blattar som slåss med varandra så jag suger lugnt vidare på min cigg och ser det som underhållning. Men när en blatte börjar slå på en liggade kan jag inte längre bara se på, hoppar ner från Platåfönstret och ställer mig imellan, helt plötsligt är jag den som ska ha stryk, men jag vänder bara på klacken och går. Allt är så förbannat onödigt. Dels vet jag det eftersom jag vet hur mycket skada man kan orsaka en annan människa pga av en dum fylla och dels för att jag bor i Göteborg nu... ...här händer inget sånt. Har inte sett ETT ända bråk/slagsmål här sen jag flyttade hit. 

En halv chipspåse gör sig nog inget bra som en frukost så det får bli att kliva upp och göra iordning sig något. På tal om att göra iordning mat, jävlar vilken bra mat-höftare jag är. Igår bjöd jag Kris på Chicken Teriakigryta med ris, Jävlar så gott det blev.

Bildbeviset på en sann kock. ;)


Well know, frulle som sagt, sen en dusch sen servitör/bartender hela natten... ÄLSKART!



Cheers!

Satt på flashback..

..hittade en tråd om en kille som precis skaffat sig en kattunge. Blev sentimental och var tvungen att leta fram lite bilder på mitt livs kärlek till en annan hane. Hade gjort vad som helst för att kunna ha honom hos mig. Den katten var min bästa vän där i Berga. Minns hur han alltid kom till dörren när jag kom in, alltid skulle ligga i mitt knä när jag spelade PS2 eller på förstärkaren när jag satt vid datorn. Boz... Sakna...


Nu sitter jag och ler...

...whett ut bara. Ler.

Allt känns så jävla bra! 

Vart har denna sommaren tagit mig då? En ny bästa vän, en bror. En ny stad, 2 nya jobb, det här var precis vad jag behövde, jag är verkligen på god väg mot det jag siktade på, Ett nytt liv. Jag har lämnat allt jobbigt bakom mig, inget man "ska" göra i alla lägen kanske,  men i detta, ja då funkade det. Vem är jag nu då? Nu är jag en kille med tro på livet, i Linköping hade jag faktiskt "kört fast". För mig är Göteborg möjligheternas stad. Tack Kristoffer framför allt, tack för det du gjort och gör!


Jobbat på Stadsteatern idag. Fy fan va kul! Utomhusbar, öl, vin, cider och mat såldes ur ett tält på Götaplatsen. Jag älskar sånt! Har gått hur bra som helst!
Jobbar imorgon med, och för en gångs skull (på ett tag) så längtar jag tillbaka till jobbet. I helgen som kommer blir det tältpinnar och hundbajs till förbannelse. Dags för ÖKKs augusti ställning. Riktigt roligt jobb det med. Men det som gör det extra roligt är ju folket. Denna gången är det min tur att lura ut Tesa på nått, frågan är bara vad. Ska smida ihop nått med Tojan.

Emmie var här i helgen också, synd att jag var så pass upptagen och trött efter Allegro så jag var nog inte det bästa av sällskap, Käkade på Caleo på fredagskvällen efter "Sommaren med Göran" bio. Kul film! "Så du har alltså KUK på din telefon?" Emmie ville dricksa 680kr, men så duktiga var dom faktist inte så jag stoppade henne. ;) 
Allegro går också bra, har ju fått jobba när det varit som mest att göra. Men varje gång jag går förbi så ropar chefen "Wassup TC", så jag tror han är lite nöjd med mig iaf. (TC låter faktiskt fränare på engelska) 

Tack Mr J för din kommentar. Jag hoppas verkligen du hör av dig! Annars får vi försöka ses nu när jag kommer till Linkan över helgen!

Kul när jag hör mig själv pratar med folk och jag hör Göteborgs dialekten, så lätt att komma in i. :)


Ne fan era mongon! :P Ta så jävla bra hand om er ni bara kan, vi syns i Nagijala!


Cheers!