Dömd -09

Såhär ser mina närmaste dagar ut

Idag (torsdag) Träffa A-cats ihop med Mike och Jonas och resten ur Dörrstopp på stationen klockan 14, sen ner till exempelvis palatset för en bira och biljard. Sista bussen ut till Borensberg.

Fredag: Vaknar i borensberg, tänder upp badbaljan. Wii, öl, god mat. Kvällen innehåller då även badbajan och massa bira.

Lördag: In till linköping sikte mellanfest, sedan vidare till sittningen med 3rätters och student gyckel. Efter det afterdart antingen på kårallen eller [hg].

Vi hörs på söndag då! Ta hand om er!


Emmie, du finns alltid i mina tankar! <3

Trevligt program till datorn...

... Jag har länge gått och funderat på ett program som måste finnas, annars vore det värt att programera ett.
Ett program som helt enkelt känner av att jag inte använder datorn och då automatiskt startar upp vissa program, tex utorrent. Och jag hittade ett. Idlestart heter det. Inte helt lätt för en person utan medel+ i datavana.
Det funkar så att det läser procentanvändningen av processorn och väljer att starta upp när den sjunker under ett visst värde. Det startade precis upp nu, av sig själv i bakgrunden när jag satte mig och skrev detta inlägg. Shysst och se att det funkar, nu behöver jag inte oroa mig för min ratio pga mitt dåliga minne, datorn sköter det åt mig. :)

Nog om geeksnack!

Hade en skittrevlig stund med Johan idag, jag börjar visst bli gammal, tycker att en kopp fika kan vara trevligt. Men det blir väl vad man gör det till och så är ju sällskapet en viktig del.

Va ute nu inatt, iklädd dubbla huvtröjor, vantar och mössa och åkte några varv i stan på longboarden. Det är verkligen LIVET PÅ HJUL!! Fy fan vad jag ser fram imot våren och sommaren.

Jag nämner inget om hockeyn, men jag citerar Tojan, "nu känns det bara tomt". Jag håller med, Nu då lixom? Vafan!


Har haft några helt underbara kvällar nu senare tid. Emmie, du är verkligen helt underbar! Du förtjänar det bästa, och jag kommer göra mitt bästa för dig! <3

DömD snart! Kul, inte riktigt lika långdraget som förra året, blir bara finsittningen och afterdarten men det räcker det, det är ju en fest ihop med Dvärg, och en fest ihop med Dvärg blir aldrig tråkig. Fredagen är det badbaja, skitsnack öl och whiskey som gäller. Fy fan så nice!

Smurf! Krya nu så vi alla kan s***a på d** i r**** i badbaljan!! Whööö ! hahaha


FREDDIE!
Ne fan, ta hand om er!
Ta vara på solen för det gör inte jag!

Bra låt...


Dagens goda gärning, Check!

Ringde 112 nyss,

"Jag tror att det pågår ett inbrott i källaren på ******vägen **."

...Och mycket riktigt så gjorde det det.
När jag gick ut för att tända en cigg så hörde jag en polishund i källaren och en kvinnlig polis skrika "Stanna nu, stanna nu!"
Sen stod det en svarting upptryckt mot väggen utanför. Ja du. Detta dygnet har varit bra roligt alltså.
Råkade ut för en husrannsakan också. Verkar som dom har span på huset och jag ser väl kanske inte ut som guds bästa...? Eller? Men genomgången gick snabbt, han hittade min CDcase som jag letat ett tag efter. Tummen upp. Sen stod vi och snackade ett tag innan han skakade hand och begav sig vidare. Skitnervös va jag till en början, helt obefogat men ändå. Är nått visst med poliser som ställer massa frågor. Man känner sig så skyldig på något vis.

Ska smyga ner i källaren sen och se vad han har ställt till med, tur att jag inte förvarade något där nere. Har iofs ändå inget av värde, mer än personligt. Som en longboard, en old as gatan lap top och så Emmie förstås, men hon ligger hemma och sover. :)

Jag kunde inte sova innan och speciellt inte nu. Vet inte riktigt varför, men adrenalinet gav mig en kyss.

Blir kanske en promenad runt huset och räkna poliskonstaplar.

Där åkte en polisbil iväg, och där en till.. :)

Ha det bra alla där ute! Låt oss alla hålla tummarna för lite sol och värme!

Volbeat..

...hade nästan glömt hur bra dom va/är.

Fan länge sen jag skrev något nu, fann lite dö-tid och kände att det va dags. Men jag är inte ensam, känns som väldigt många har en "bloggsvacka". Vädret som gör det kanske. Jag får iaf rycket snart. Jag måste se sol, jag vill ställa mig på longboarden snart. Bara dra iväg utan mål. Fan vad jag längtar till sommaren.

Min vita månad håller i sig.
Svårt va det igår kan jag säga. Johan skulle bjuda på mat.
"-Två Texas Burger och två stora stark"
"-Ingen starköl för mig Johan, tack ändå"

Fan en sak som jag inte kan släppa är saker som min mamma säger. Nu är hon ju inte min "riktiga" mamma, något som visar sig mer och mer. På Corren.se går att följa nyheter om huset jag bor i. När jag flyttade in så var man tvungen att lägga en deposition på 6000kr, pengar som jag fick låna av mor. Innan dess har jag flyttat runt en hel massa, Senast hos Johan och Emmie.
Nu vet inte någon hur det blir med depositionen då det ser ut som hyresvärden verkar dra med pengar och obetalda hyror.
Min dialog med mor såg ut följande:

Mor: Ja, hoppas det löser sig nu med lägenheten.
Jag: Jo, det hoppas jag också, så jag har någonstans att bo.
Mor: Jo för det skulle ju vara tråkigt om du behövde flytta tillbaka till Emmie.

Fan jag blir så jävla förbannad så jag finner inte ord, den där jävla tjockisen ser hellre att jag lever på gatan än erbjuder mig ett rum i villan i Malmslätt (6 RoK, 2 per.. så plats finns det)
Jag slåss själv, tar mig upp själv. Och vinner jag... så tar jag tamefan vinsten själv också.
Är bara så jävla glad för mina vänner. Vissa nya, vissa gamla (no offence Jonas ;) ) och vissa som kommit tillbaka.



Nu ska jag se Cast Away, gammal film med Tom Hanks. Riktigt bra.


Elita - Du är visst äcklig :P Men vi gillar dig endå!
Sugbha (Blogg)


Ne fan ta hand om er! Go Jul!