It takes two to tango...

Det var jävligt länge sen jag mådde så dåligt efter en fylla som jag gjorde efter den i helgen.
Jag har inget som helst minne från min tid på krogen den kvällen, så mycket "Hangover" (filmen) den morgonen. Hade Beccas kamera som berättade för mig att jag varit på Trädgårn och 'Parken, en blodig knoge som avslöjade att jag hamnat i bråk och en Spille som fick mata mig med detaljerna. Ångesten som var störst var självklart att jag bråkat på Parken men den försvann mer och mer ju längre dagen fortlöp och smärtan i mitt käkben gjorde faktiskt saken bättre, detta var mer "självförsvar", jag hade inte vevat först iaf.

Nu måste jag fan se till att sova, arbetsintroduktion imorgon på 118700, hellre sitter jag med en telefon vid örat och tjänar mitt levebröd än gör inget alls. Wish me luck.
.
Ångra inte saker du gjort, det är redan försent, ångra bara saker du viljat göra, men inte vågat. Livet är för kort.
.
Ta hand om er där ute, och lämna gärna en kommentar!
Cheers

Det va inte igår...

... inte i förrgår heller.
Känner inget stort behov att skriva heller men ändå kul att få ner några rader.
Det har hänt en jävla massa sen sist. Största delen är väl min nya flickvän, hon är väl ett ganska så bra "komplement" till mig, hon är snygg, har en fruktansvärt het kropp och jag är den smarta av oss.
Sen fick jag gå ifrån Stadsteatern efter lustiga omständigheter. "Den TC vi såg på kulturkalaset, den TC ser inte vi mycket av längre"
"Ingenting personligt" sa Nisse när han ringde mig. "Fast det vet ju både du och jag att det är så det behöver vi ju inte ens diskutera"
Visst det är tråkigt med en förlorad inkomst, men i och med att man förstått hur det funkar där så är jag rätt glad att jag är där ifrån. Hoppas bara att dom jag gillade när jag fick gå slickar åt rätt håll, för är du utanför "kärngruppen" så tror jag det är enda chansen att hålla sig kvar.
Make no enemies, cuz then the enemies will make you.
Välj dina krig och på det stället tror jag det är en sjuhelvetes hierarki.
I helgen var jag och Kris i Linköping, Han skulle hälsa på Elita och jag passade på att träffa lite vänner. Kul att se vilka vänner man saknar och sen vilka som ärlig saknar mig, som kan höra av sig när man är i Göteborg och fråga när man återvänder, men när man sen gör det så verkade det inte så viktigt längre att ses.
Men men, kul med mycket bekanta ansikten.
Sen var jag ju över Spanien över nyår, det var jävligt roligt, kul att träffa Kim efter så lång tid. Mycket dricka blev det men kul som fan hade jag. Vred dock foten åt helvete på en stor gunga och har fortfarande ont, kan gå utan problem men måste jag springa till bussen så väljer jag istället att missa den.
Nu ska jag hämta upp tvätten, städa lite i min hörna och glo på film eller South Park fram tills det är dags att möta upp Sandra i stan efter jobbet klockan 00.
Ta hand om er!
Cheers!