Anger...

Dagarna rullar verkligen på, vart tar allt vägen... Jag hoppas verkligen alla lever som jag, det kan verkligen vara din sista dag i livet, ta vara på den och skit i vad som hända skall imorgon. Visst, även jag bokar upp mig lite smått och gör planer, men jag har väldigt svårt att lova saker som sträcker sig långt fram i tiden. Undermedvetet gör varje andetag jag tar mig lycklig. Många tar livet så jävla för givet! Gör inte det, det behöver inte vara ditt fel, men det kan vara över imorgon.


Jobbet är fortfarande något jag längtar till och arbetskamraterna är också halva nöjet. Utom en tjej, jag skiter i om du på något sätt skulle komma in på bloggen och läsa detta, men seriöst brudjävel! Du är så jävla självupptagen och lat så jag finner inte ord, du använder Stockholms slang och du har säkert endast sett huvudstaden på efterfesten.se.
Kan verkligen inte ta att någon säger till dig, din jävla attityd äcklar mig! Så nu fick jag ur mig det!

En blogg handlar ju faktist om tankar, och friheten att få skriva vad man vill, stör man sig på innehållet så är det läsarens problem. En faktist framforskat lösning till problemet är ju att ge fan i att läsa orden.
Någon som inte fattade det är Kim! (Ja Kim jag kommer hänga ut dig nu!) Du kallar mig en tönt, du kallar min flickvän fjortis. Du skriker att jag skryter om att jag går runt och slår ner folk, men det är inte jag som varje gång mynnar orden "Ska jag däcka dig" för att minuten senare plocka upp telefonen ur fickan och "ringa" ****... Du vet vem jag menar, och du vet även att han och jag är polare och skulle inte göra något mot mig så länge det är du och jag som har problem, saken är den Kim. Jag har inga problem! Dom ligger helt och hållet hos dig! Men du är så jävla duktig på att inte inse dina fel utan skyller utan problem ifrån dig! Du fick 3 personer att gråta på senaste festen. Jobbigast var faktist att se rädslan i Lisas ögon. Bara där tycker i alla fall jag att det har gått för långt! Jag skulle kunna skriva en bok om detta känns det som, men ingen skulle läsa den.

Fan vet inte om jag borde be om ursäkt till dig nu på en gång Kim, en del av mig vill det medans den andra säger att jag inte har gjort något fel. Du har fått min flickvän att börja gråta, du har fått henne att sluta skriva blogg, hon kan inte längre få skriva ner sina tankar utan rädsla för att jag ska få skit för det. Jag tycker fortfarande att du är jävligt kul att umgås med, men bollen är tamefan hos dig nu. Vill du ha någon kontakt med mig, fixa det, jag tar imot den, men vill du inte... skit i det!
"Jag har varit baagare har jag varit"


Vad ska man mer få ner då?


Eftermiddagen kommer tillbringas på jobbet och glo hockeyn med Peder och Rickard. Hoppas min favoritblondin kommer ner också, ta med sig mamma vettja!

Nee fiifan. Nu fick jag ur mig lite ilska.


Cheers!



Emmie, sluta inte med bloggen! <3

Klagomål...

...Det är faktist ganska många, tro det eller ej som personligen framför klagomål till mig för att jag uppdaterar min blogg så sällan. Kanske borde ta sig i kragen och få ner några ord... men det kommer inte ske nu, för nu måste jag sova. Ska lära mig julbord imorgon.
Tack syrran för en heltrevlig dag/eftermiddag. Hoppas du hade iaf hälften så trevligt som jag hade det. Glöm dock aldrig... Jag lät er båda vinna! Jag skulle aldrig förlora mot en brud med vilje! :P

Jobb lördag, julbord som sagt. premiär och varken jag eller sara är hundra på det. Men det blir säkert bra.


Sov gott med er. Hoppas ni tar väl hand om Er och era nära och kära... på tal om det, nu ska jag lägga armen om Emmie.

Cheers!

Fejd avslutad

Det var nära nu... att jag orkade skriva något... men så for jag lagt fingrarna rätt över tangenterna, så bara rann orken ur mig.

Jag hatar reklam, jag är nog ganska lättpåverkad... Imorgon ska jag köpa en Paradiskartong...
Och hämta papper,
och luncha kanske... någon sugen?


Fejden var skitkul! Resan hem mindre rolig... men jag är glad, glad att jag inte är Martin. Han sitter i Luleå än kan jag gissa, och vi klev samtidigt ur taxin klockan 09.30 ish.

Bjuder på en bild. Mer kan komma om intresse finnes. (Vilket jag betvivlar.. hehe)



Mike och Jag... Jag äter ägg, Gör inte alla det i fyllan? :O




Cheers

Lappfejd. Start av dag 2

Va bara tvungen att lägga in kommentaren jag fick av Bauiiieee precis.

macke- säger:
hade så jävla kul o sup inte för mig me, för då dör du



Igår va "sick" men kul...

Saknar mitt E.

Cheers!


Fejd igång...

Jag kommer nog inte få behålla datorn speciellt länge så jag passar på att skriva lite snabbt... första ölen är knäckta, sitter på tåget. Har fruktansvärt trevligt. Detta kommer bli så fruktansvärt roligt. Enda jobbiga med det hela är att Emmie fick försig att böla när det var dags att lätta. Kommer sakna dig gumman. <3

Nu tittar Jonas över axeln på mig med blicken "klar snart??"  Kan kanske skriva mer senare, kan jag inte det så önskar jag alla en trevlig vecka. Kommer sakna mitt jobb och mina arbetskamrater.


Emmie, känn ingen sorg för mig... Syns snart.

Volbeat!

Känner mig sugen på att skriva något men jag vet inte vad.. Jag kommer alltså låta fingrarna vandra över tangentbordet på måfå som så många gånger förr...

Lyssnar på: Nickelback - How you remind me, känns som den passar in ikväll men jag är för onykter för att reagera över orden. Sitter efter ett arbetspass och ett obligatoriskt besök på maxim och är lagom onykter. Vill inte tappa det sköna stadiet jag är i för tillfället utan passar på att dricka lite Higland Park 15 årig whiskey. Bland det bästa som finns.
Längtar till fejden faktist, det roliga där är att jag inte ens vet vad det är att längta till, men jag gör det endå, en tid med Jonas som tidigare är erkänt som en av dom få vänner "riktiga" jag har, är så fruktansvärt betydelsefull. TACK Jonas för att du tagit mig till dig! Det betyder så fruktansvärt för en person som mig, för dig kan det vara som sand i en sandlåda (någonting man räknar med) men för mig är det en helt annan sak. Jag är STOLT  när jag står bredvid dig, du är som en bror för mig. Jag kan lätt säga att jag ÄLSKAR dig! Tack för det du gör, kanske utan att tänka på det! Ta till dig! FITTA, nu är jag nära på att börja lipa! Jonas, jag är full, men jag säger ännu en gång: JAG ÄLSKAR DIG!!!

Volbeat, blev nästa playlist på winamp, hoppas inte hjärtat störs... Frågan är om man ska gå på Rögle Hemma? Sugen som fan, men jag måste samtidigt spara lite cash till fejden. Ne fuck it... jag går!

Vet inte mer vad jag ska skriva??? :S men jag har fått ner några ord och det får räcka för ikväll...

Emmie Sluta aldig vara den person du är, avgudar varje sekund vid din sida och är så jeffla glad att du änligen, så smått börjat säga ifrån!


Bla bla bla, skulle kunna hålla på hela natten men jag måste sova.

Okej 3 saker jag avgudar:
Mina "riktiga" vänner. Jonas, Kim och Jens
Mitt jobb, och mina arbetskamrater
Min flickvän (hitta en bättre och du har min respekt!)

Lagom lullig TC säger tack för ikväll

Cheer!

Tidigt bubbel på msn

[Hude] säger: kan du zippa en cigg o skicka på msn
[P-P]™ TC... | zlapptazk.blogg.se ! säger: aj då.. då vill du inte höra att jag precis tänkte gå ut och röka..
[Hude] säger: Jo säg...snälla
[P-P]™ TC... | zlapptazk.blogg.se ! säger: ne känner mig taskig
[Hude] säger: ok...lika bra att jag inte vet nåt
[P-P]™ TC... | zlapptazk.blogg.se ! säger: precis... dumt att du blir sugen i onödan

Riktigt bra vänner...

..är tamefan en lyx. Jag är en vän, en riktigt jävla bra vän. Det kan jag säga och vara stolt över mina ord. Har man mig som sin vän så har man en person som Alltid ställer upp, så mycket han kan, som alltid lyssnar och som försöker se till att den andra personen mår så bra som möjligt. Jag ger ofta och gärna utan att vänta mig något tillbaka, och rycker även på axlarna om jag märker att det inte heller kommer något. Sålänge jag är "tight" med någon ser jag inte sånt, ser bara vänskapen som det viktigaste, det tror jag många gör.
Sen händer oftast något och man på sätt och vis "glider ifrån" varandra. Jag har ett par stycken sådana bakom mig. Samma visa varje gång, från noll till en jävligt intensiv vänskap. Sen kommer dagarna när det kan jämnföras med hur sanden glider mellan fingrarna. Och det är oftast först då man inser om man saknar den eller inte. Detta är alltså inte lika för alla, utan det är här det skiljer sig, vad gav jag h*n, vad gav h*n mig? Vill jag tillbaka/ha tillbaka? Är det värt det, allt är en står vågskål...

Det är alltid ett säkert kort att läsa på i detta skede om den motsvarande personen gör någon som helst "effort" för att möta upp.

Jag har ett par riktigt bra vänner... Tro inte att du är en av dom! är du det, så VET du...







Jonas Hanström, Kim Trygg och Jens Gustavsson... Utan er är jag inget!





Airhockeyturnering!

Fy fan vad jag trivs på detta jobbet! Länge sen jag skrattat som jag gjorde ikväll... airhockeyturnering is the shit!

Emmie, avgudar dig, du är det bästa som hänt mig på länge, vi snackar år, med facit i hand! <3

Jobba imorgon, och jag längtar redan. Öl efter med Peder och Rickard. jag och kockar... får alltid något speciellt band.



Sova snart, snabbt in i wow för att se om någon är online.

Cheeeeers!!

Fan va bra allt känns nu!!

Utgång platens med Kim imorgon... Kul! Länge sen jag såg honom nu, ännu längre sen vi umgicks... allt för missförståndet med hans bror.
Linus ställer upp och är chaffis. Tack för det!

Jobbet rullar på som fan, kul har jag, bästa, bästa folket som jobbar där! Jobbar fredag och lördag och har blivit lovad 4 tider nästa vecka! Underbart!

Älskling sover och jag dricker Highland Park 15y, nu blir det ett par levlar i Wow sen sova.



Cheers




Emmie <3 Du gör min dag, varje dag... men just nu snarkar du :P