Onlinepizza.se (Tummen upp)

Utkörningspizza är så bra initiativ, älskart.
Blev en calzone med x-tra kebabkött och kebabsås. Fint som fan. Tog ju sin lilla tid att äta den dock. Sprucken läpp och ont i käken.

Hade kul igår! tack för festen Marcus och Hanna, trevligt trevlig. Efter blev det Maxim, synd att vissa apor inte kan uppför sig dock och att vissa blonda puckon inte kan ta saker med en klackspark utan tro att allt handlar om fysiska närmanden. Jag är iaf jävligt stolt över mig själv att jag inte höjde näven knuten. Det är inte värt det. Och han ska vara glad att jag inte gjorde en anmälan, 24 omhändetagna i Linköping igår fick räcka.

Taxi hem och bums i säng, vaknade vid 06 och kände mig skitpigg :S blev att hälla i mig 2 glas mjölk och sen göra ett nytt försök till sömn, somnade om och vaknade igen runt 16 kanske. Vet inte riktigt vad klockan var.

Dagen idag har som sagt innehållit pizza och hockey. Bra jobbat Cluben!

Nu ska jag upp till Emmie, så får vi se om det blir film eller bara TV innan det är dags att sova.

Ta hand om er alla där ute, tänk på att spara pengar till nyår och ta vara på ledigheten.


Cheers

Det känns bra nu...

Det känns faktist riktigt bra nu. Trots att julen och allt står för dörren. Jag kunde inte bry mig mindre, hatar allt som har med julen att göra. Men men, nu ska vi inte hänga upp oss på det....

Som sagt, det känns bra nu. Vet inte exakt vad det är som gör det så men mycket tror jag har att göra med att jag äntligen lärt mig vilka man ska se ner på och vilka som förtjänar en extra stund eller bara ett samtal från min sida. Känns larvigt att rada upp personer och på så sätt "hänga ut dom" men jag vill verkligen att några ska ta åt sig lite extra.

Emmie, Du gör min dag, varje dag. jag vet att jag inte varit den mest kärleksfulla personen senaste tiden men du ska veta att jag tycker om dig massor! <3
Marcus, jag vet inte varför igentligen, du är liten, du är ful.. :P Men jag har så jävla roligt ihop med dig och du är en av dom få personer jag har nu som jag verkligen kan säga vad som helst till och lita på att det stannar.
Emma,
Fan va fort det har gått, men jag har nog aldrig lärt mig att avguda en vän som dig så fort. Hela din personlighet värmer mig, inte bara mot mig, mot hela din omgivning. Du är ju faktist min 2dra flickväns mamma, så mig blir du inte av med! :)
Kim, Det var ett bra tag sen nu vi träffades men du är nog den som alltid kommer stå mig närmast, du är den enda på den här listan som jag verkligen kan säga att jag älskar. Jag kommer till Mjölby i mellandagarna och tar en öl. :)


Det finns självklart flera personer som betyder mycket eller ännu mer för mig men just nu vill jag bara att dessa tar till sig lite extra. Ni är värdefulla för mig, glöm inte det!

Personalfesten då, skitkul, astrevligt. Zarah tog hem potten i bowlingtävlingen, riktigt imponerad! det va hon värd efter att ha tryckt i sig kött i smörgåstårtan hela kvällen.. :P (haha va bara tvungen)
Efter den redan nämnda smörgåstårtan och bowlingen så drog vi upp till Maxim. Och fortsatte där, rätt bra drag för att vara en söndag men så hade tydligen flera restauranger personalfester.
Tråkigt att kvällen fick ett sådant dåligt slut för vissa. Hoppas det ordnar upp sig. Inget var ju menat kan jag tänka mig och fyllan och den tidigare frustrationen av tjat tog väl ut sin rätt. Som sagt, hoppas det reder upp sig mellan er.

Tack för sovplats Linda, men jag vill minnas att jag bytte sovplats mot att jag lagade stark mat och diskade lite iaf.. :)

Tack till alla för en kalastrevlig kväll!


Då är frågan om man ska ta sig ner och dra i sig en cigg så man verkligen kan somna. annars blir jag ju bara sittade här ännulängre. Jag måste vända tillbaka dygnet lite iaf.

Ta hand om er och varandra, om du tycker om en person, säg det, imorgon kan det vara försent!


Cheers!

Prison Break

Idag är det personalfest.

Eventuellt ska vi gå ihop med Royals Pub och käka där, bowla hos oss och festa loss efter på Maxim.
Detta kommer nog bli en kalaskväll.
Va ute igår, kul att du hade roligt gumman!

Nehepp snart kommer John och hämtar upp mig.

Bara jag som tyckte att senaste avsnittet av Prison Break (s03e15) var lite lustigt? Eller var jag bara för trött när jag såg det?

Ta hand om er där ute! Inte bara för att Julen är nära, utan för det värmer alltid för någon!


Cheers!

Ibland så, ;) Sätter poesi-zlappen fart. Hoppas det gillas.

Ensam,
Men mysigt ensam
Jag är ensam, men jag gillar det,
Jag myser.
Är detta kärlek?
Det kan det omöjligt vara, eftersom våra vägar
helt plötsligt korsats.
Vet du längre vad jag skriver om?
Vet jag? Borde jag veta? Det är frågan,
Frågan är om jag ens skriver något värt att fråga om?
Det känns som jag skriver och skriver,
ord för ord,
men fyller ändå inget tomrum.
Är det mitt fel?
Eller har jag bara
mig själv,
att skylla?



Ber verkligen om ursäkt...

... till läsarna av denna blogg!

jag har inte haft lust helt enkelt att skriva på ett tag. Men mycket har hänt.

Emmies mamma har fyllt 40. Det var riktigt kul, fast en ganska så pinsam kväll för mig. Alkoholmätare i mobilen skulle vara nått. Sen kan man inaktivera dom tjänster/telefonnummer man vill. Jag har skrivit för många sms. Ett till Emmie som jag inte minns. Där jag fick med att jag skulle få 4 pass nästa vecka (fick bara 1) och att jag saknade henne mer. "Mer?" hon hade inte skickat något sms innan mig. Det va endå det lindrigaste smset jag skickade. Fy fan säger jag bara.
taxin hem så hade jag bett om att få tända en cigg och fått det. Tänt den och somnat med filtret mellan fingrarna. Vaknat till vid något tillfälle och tagit ett bloss sen somnat om. Nee vet du va, ta ett varnade ord! Undvik Tequila!

Såg Death Race inatt. Sevärd, men inte mycket mer. Smått överdriven på sina ställen, men samtidigt är det ju en framtidsfilm. Iofs är jag en ganska kraftig filmkritiker, det ska vara Riktigt bra för att vara bra i mina ögon. Vad anser jag vara bra filmer då, undrar du nu säkert.

Action: Fight Club, The Italian Job,  Shooter, Leon
Komedi: Forest Gump, Dum Dummare, Life of Brian
Thriller/Skräck: Se7en, Saw 1,2. 
Drama:  The Shawshank Redemption(!), Pulp Fiction, The Green Mile.
(Tycker ni att jag har lite rätt gällande "bra" filmer, släng in en kommentar, tipsa mig!)

Nu måste jag göra mig iordning, in till stan och hämta post.

Ta hand om er alla as därute!


Emmie<3

Grattis svärmor!

Nu fyller ju iofs svärmor tju-tjugi imorgon men vem är på största partyhumör en söndag. På tal om mitt humör, det försvann, bara smack! Vet inte riktigt varför.. Emmie är jättefin och stressad. Jag vill inte dra med mig Emmie ner i, håller mig lite undan kanske och bara sippa på en bira hela kvällen. Fan varför bli seg just nu?

Häromdagen small det till i bloggen. En bit över 200 läsare! Kul!

Ne om man ska dra på sig kläderna och göra sig iordning, hoppas du inte skäms för mig ikväll emmie, men att klä upp mig är inte riktigt min grej.

Hoppas bara Tesa gillar Noblesse nu.. :S (Köpte alla 5 sorterna ;) )


Ne fan, ta hand om er nu, inte för att det närmar sig jul eller så, utan just bara för att man finns för varandra!


Cheers!

Hitta.se

Hitta.se har startat en ny tjänst som testas i Stockholm, ett antal bilar har tillsammans åkt runt i stockholm och tagit sammanlagt 2miljoner kort som vävts samman till en 3dimentionell karta. Du kan alltså "ta dig fram" med bil i 3D miljö, framför din skärm.

På skärmen markeras olika steg med blåa cirklar, varje cirkel motsvarar ungefär 7m.

Dessa bilder, tagna där ifrån är så underbara i sin enkelhet. Det är alltså inget "live" vi ser utan bilder, tagna av en bil, vid ett tillfälle.

Titta, skratta och njut.!


En glad rubrik! :D

Varför kan jag inte sova för?

En cigg kanske hjälper...


Verkar som steget är taget nu, syns på lunch imorgon. Ser fram imot det, för jävlar i havet vad hungrig jag börjar bli. 2 mellankebab och en pan pizza, på 2½ dygn.


Ne fan. sitt inte här! Umgås med någon du tycker om! Puss på dig!


Cheers!

Förlåt..

...är inte ett ord jag säger utan att mena det.
Men att du kom fram till mig idag och ville prata betyder massor
Skönt att vi fick "vädra" Jag respekterar dig direkt som en helt annan person och kommer göra allt för att det ska funka mellan oss som två arbetskamrater. Jag tänkte över allt jag skrivit när jag stod i disken idag och det kräver verkligen väldigt mycket av en person att komma fram som du gjorde! Tack för det. Som du sa "vi kanske inte är bästa vänner utanför jobbet" och det kan stämma men som sagt, jag kommer kämpa för att det iaf ska fungera mellan oss på jobbplanet.

Dricker nu en sängfösare (Highland Park) sen är det sova som gäller, imorgon har vi en 31a och en 12 julbuffé det kommer vi ta som ingenting!

Emmie, det kommer vara tomt utan ditt snark inatt men jag slipper hålla för din näsa för att kunna sova.
Avgudar dig gumman, du är så underbart fin! <3


Snart ska jag sova men vill åter igen tacka dig för att du kom fram idag! Starkt! och det fick mig verkligen att få en annan syn på dig!

Längtar till jobbet imorgon!

Cheers!

Fii faan asså!

Ne fy fan för mornar, Jag satt och förklarade för Emmie att "morgon" för mig, det är det när Jag går upp. Går jag upp klockan 16.37 gör det samma utan jag hälsar på dom första personerna jag möter med ett "God morgon"

Och natt är det när jag är trött och vill sova. Oavsett om klockan är 08.14 så är det då jag vill sova, så är det natt.


Såååå meningslöst.


Idag: Jobba 16.30 - 01.00
Imorgon: Jobba 16.00 - 01.00
Söndag: Hmm


Gårdagens 3 kommentarer:

Lillens "da da da da"
Dennis: "Hur är det med lilla snuthoran Linda då?"
Emmas: "Men förhelvete, det är ingen som bryr sig om du kan prata flytande persiska!"