Nytt jobb...

.. dom ringde imorse och frågade om jag kunde jobba från 16. Självklart svarade jag. Skitkul, underbart jobb tror jag och med arbetskamrater som jag tror slår allt!

Inatt kommer jag nog spendera med en mus i handen.. Det där kunde ha låtit snuskit värre, men jag menade en som är av plast och som avger röd färg Hela månaden. Wow med bror står på schemat. Och imorgon som sagt jobba!! Fan vad jag ser fram imot det!! Whiiiii XD


Nu blev det jobbigt... Snälla emmie förklara åt mig!!! Jag bjuder på en massage till!!!! <3



Puss

Snö...

...är kristalliserade vattendroppar. Relaterat till is.
Numera kan snö skapas med snökanoner, men vanligen är snö en form av nederbörd.
Snö är vitt, kallt och vackert. Och man kan åka skidor på det.
Snö kallas olika saker beoroende på dess densitet, kyla, med mera. Eskimåer sägs ofta ha över 20 namn på olika sorters snö, men även i svenskan finns ett antal olika benämningar:

Typer av snö:
* aggressiv
* blötsnö
* drivsnö
* firn
* knarrsnö
* kornsnö
* kramsnö
* modd
* nysnö
* pudersnö
* skare
* slask
* snödrev
* yrsnö

Oavsett i vilken av ovanstående av former den förekommer så hatar jag den! Första snön föll framför mina ögon igår, först som snöblandat regn även kallat... slask??, sen som ren snö,och när vi klev av bussen låg den som ett äkligt täcke över gräsmattor och mittremsan på vägen. Kallt, blött och totalt... totalt jävla onödigt. Longboardsäsongen är officiellt över. Tummen ner för det. Tummen ner även för matchen idag. Kommer inte lägga någon vidare energi på att kommentera matchen, mer än.. Förtjänade tälje vinsten? Nej.. Förtjänade Cluben vinsten, Nej...

Emmie... jag ville skriva några väl valda ord, men det kom inte fram något.
Jag tittade på dig, fastnade med blicken, tänkte över dagen som gått
och fann mig själv med ett leende på läpparna.
Som jag sa till en fd vän tidigare, det var inte
svårt att glömma och gå vidare senast,
för att sen finna dig...
...det är nästan så jag vill tacka henne.
<3

Hörs imorgon! Cheers!




Kinamat idag? Någon?


Idag vaknade jag och insåg att det var dags för kinamat, suget har varit stort nu ett längre tag och idag fick det ske. Drog med mig Emmie och hennes syster Elin till Ming. Samma rätt för alla men currysås för Elin. Gott va det och mätt blev jag. Efter det drog jag och Emmie till Site, skulle betala en liten skuld och skriva ut CV. Med CVt fint ihopvikt i ett kuvert begav vi oss för att lämna in det. 4 års styrkt arbetslivserfarenhet borde ju ta mig före några ansökningar iaf. Dom var jättetrevliga och lovade att höra av sig.
Ikväll blir det pay-per-view hockey. LHC - Tälje. Hade gärna gått på den matchen men det har tyvärr kommit "saker imellan".

På återseende!

__________________________________

Betala Skulder. -Check
Betala Telefonräkning -Check
Köpa flygbiljett -Check
Fixa 2-3 plattor öl -HalvCheck
Fixa med CV -Check
Lämna in CV -Check

Arbetsförmedlingen..

.. möte där idag. Fick ett tips på en ledig plats som jag kommer söka. Måste bara få ut kopior på mitt CV.

Inga fler siffror på kontot än... fan.. varför tar det sådan tid?

Igår, jag var riktigt borta och kanske inte den socialaste personen i världen, jag var trött, visst det var jag.. riktigt trött men mycket hängde på saker du berättat. Jag såg mig själv med väskan i handen, se dig i ögonen och säga. "Jag kan inte leva såhär, jag klarar inte av att känna mig så misstrodd och bevakad. Hoppas det rinner ut i sanden helt enkelt... Ibland önskar jag nu att jag var 18 år med ett oskyldigt utseende.

Måste göras i veckan:

Betala Skulder.
Betala Telefonräkning
Köpa flygbiljett
Fixa 2-3 plattor öl
Fixa med CV
Lämna in CV



Nu ska jag krossa nördarna i CS.. Mohahaha

Cheers!
Avgudar dig Emmie <3



Just because You screw up...

...doesn't mean you're a screw up




Idag har jag ränt lite på stan tillsammans med Emmie som så snällt gjort mig sällskap. Varit och fikat, på apoteket och nosat på ytterdörren till systemet. Var en snabbis på Site och försökte få tillbaka Wow-accet som en kompis fått stulet från sig. Emmie dök upp och vi följde med Kim för att tatuera Magdalena, blev riktigt fränt faktist. Vet inte om hon vill att jag lägger upp en bild här, så för att vara på den säkra sidan så skippar jag det. Hon blev så tjurig när jag skickade runt nakenbilderna på henne ifrån i våras. :P

Ser fram imot morgon kväll. Kommer bli skittrevligt, svårt att åstakomma något annat resultat med så pass trevligt sällskap.

Tack Cluben för att ni vaknade till något idag! Hade personligen hängt mig över sargen och spytt på er annars. På lördag ses vi i arenan. Dock inte i klacken där jag känner mig som mest hemma, utan på lördag sitter jag översta läktaren, tillsammans med Emmie, rakt framför mittpunkten.

Dags att börja varva ner... tack för idag Emmie <3 Ditt leende gör min dag, varje dag!


Cheers

Leendet som får mig att svettas...

...det äger du gumman. Fan vad jag tycker om dig!

Nu börjar helgen ta form. Ganska nice att veta vad man ska göra dagarna som kommer som omväxling.

Imorgon ärenden på stan.
Fredag blir det återförening med en gammal vän, saknat muppen, Träffades på ett av dom mest udda ställen och jag kan fortfarande tänka tillbaka på det och le.
"Jag ser ingen jävla anledning till att alla andra i detta rummet ska veta vad jag har och inte har gjort i mitt liv" Ett par plattor blir det, skitsnack och kanske en mindre utgång... "Mest för sakens skull" ååhjoo

Lördagen är det vakt av hund på schemat. Kvällen gästar jag och <3 T-sektionen och kollar på när Färjestad åker på pisk av LHC. (förhoppningsvis). Söndagen kommer nog gå i lördagens tecken.. Mys och gos och underbart sällskap.

Ne du Jhonny jag ser fram imot fredag som fan, länge sen jag var såhär ölsugen! Och så va det ju ett tag sen sist, som sagt.

Volbeat ekar fortfarande i huvudet och nu är det "Still Counting" som återkommit och inte ger mina hjärnceller ro för 5 öre.


Varje gång jag kollar statistiken så ler jag... som jag sagt innan, läsarna bara ökar i takt med löven som faller! Kul!



Cheerss

Rastlös...

Vilket sammanträffande! Imponerande faktist!!


Funderar på att dra in till stan... Rastlös som få... åhh orkar inte skriva något mer... sry!

cheers

Scheena

KÖP DENNA TILL MIG!!! <--Jag kommer älska dig för evigt!






Volbeat - The Garden's Tale... Sick bra låt!


Överkörda...

..totalt överkörda, "Djurgården gör sin bästa match hittills" stod det på Aftonbladet.se efter sen och det kan jag faktist tänka mig att det var. LHC verkade inte riktigt "vilja" vinna. Men det var en rolig resa, riktigt bra fart för att vara en bortastå.
Bussresan hem hade nog varit ganska tråkig och lugn om inte Jocke hamnat på samma buss. "Ingalill, Shalalala!"


____

Saknade dig inatt
Ditt leende, dina andetag
dina ögon och ditt skratt.
Hoppas du nu bara vill förstå,
att jag avgudar tiden när vi är två


___

Såattenä... om man skulle gå och fixa nått att käka då...

Cheers

4-0

"-Solen har gått ner i Karlstad"
"-Färjestad kan inte vinna"

Det var faktist ett riktigt välpresterande lag som körde över Färjestad i kvällens match i Cloetta Center. Första period känner jag dock att det faktist går att klaga något på, energin saknades något och det kom lixom aldrig till några riktiga avslut, men det var ju också ömsesidigt så inga fara i havet där. I andra small det, rejält... Det var som Cluben fattat att klubborna skulle hållas mot isen och Karlstadborna pressas upp mot planket. Trevlig hockey och äntligen blev det lite fart på läktarn, någon sa att jag inget hade att göra på steget men jag klarade bara inte av att se Foffe skrika halsen av sig utan hjälp. Majesky är varmt välkommen åter. ett hett tips är att kolla Highlightsen från matchen:
Här Kolla hur jeffla nära det är att pucken går in för LHC ca 14 min in i andra perioden.

Nästa match är mot Apornas Intresse Förening och spelas på Hovet. Jag kommer vara där!
Bussen avgår 13.00 från Skylten. Där väntas röj så det slår härliga till. Forza Cluben!
_________


Saknar Emmie ikväll, hon är i landet "Långtbortihelvetti", Lisa bor där, stackars Lisa. ne nu ska jag ut och ta mig en cigarett sen blir det nog att försöka sova.
Får mina datorer imorgon, dom har man ju inte saknat något...

Sova kanske som sagt...


Ömsesidighet (finns det ett ord som heter så? Om det gör det så gillar jag det ordet skarpt)



Tackar för mig för denna gången och önskar alla ett JEFFLIGT trevligt veckoslut och en trevlig helg.
Cheers!

Fred the Shih-tzu



Spelade Buzz ikväll ihop med en kompis till Emmie,
jag kom trea båda gångerna :(
Emmies kompis Kim vann båda gångerna, nybörjartur eller nått... hahaha


Jag har beslutat för att inte ändra något i bloggen, det jag har skrivigt har jag skrivigt för att det kommit från hjärtat och att jag menar det. Så fungerar det med allt jag skriver i bloggen, speciellt dom längre inläggen, där skriver jag utan att tänka på vad och sen vipps så har man ett A4 med struntprat nerknapprat. Men faller sen inte det "rycket" på så får jag istället inte ner ett smack, ingen fantasi alls..
Men så är det, det måste hända grejer för att man ska ha något att dela med sig av och bloggen skulle bli ganska tråkig om jag skrev, Ica med Emmie, Äta med Emmie, Bada hund hos emm.... Fast det var faktist ganska roligt. Freddie, Freddy eller som jag nöjt mig med att kalla honom, Fred, är så fruktansvärt söt, en shih-tzu, inga problem att bada men far åt fan vilken fart på honom när man torkat och kammat honom lite. For som en pinballkula mellan hallen och vardagsrummet.


Om man skulle hoppa in i rymdkapseln, även kallad dusch då kanske. Den är så fruktansvärt underbar att duscha i. Mer än bara en dusch.


Emmie kom hem nu!! ;)


Cheers

Kassler

Emmies dusch är verkligen helt underbar. Egodusch nummer 1, radio och spegel i duschen, tro fan att man känner sig som värsta popidolen... :)

Jag vann i Buzz idag. Fan va jag är bra. Det största hotet var som alltid Emmies 17åriga lillasyster Elin, men idag rådde hon inte på mig. Kul spel, extra kul idag.

Okej, jag rör inte din älskade kille, så länge han inte får för sig att komma fram och fjanta sig genom att hälsa så är det ju faktist inte svårare för mig än att vända bort huvudet och tänka på kassler, fotboll, surdeg... eller något annat helt ointressant.

Nu ska det nog krypas ner tror jag. Hörrs då


Cheers


____
Uppdatering: 3 min senare.

Monsters Inc blir det, alltså inte sova... än..


Emmie <3

Scones...

Emmie väckte mig med nybakade scones och Te imorse. Helt underbar är du gumman. Tack!

Pallar inte skriva så mycket just nu... men en sak vill jag få ur mig:
Carl är en tönt!
Om du mot förmodan skulle läsa detta:
Ja Carl, du är en tönt!
Bra att Isabel suttit nu på morgonen och samlat ihop ALLA negativa delar, då menar jag ALLA negativa delar för att ge sig själv tillräckligt mycket mod för att säga hej då till mig. Trodde att du gått vidare Isabel, men icke fram med den gamla skiten... (skrattretande)
Ne jag skiter i det, ärligt. Ta hand om varandra, verkligen. Men förhelvete, Hör inte av dig om problem igen, hör inte av dig alls... så länge det måste vara på dina villkor.



Saknar min Emmie nu!

Cheers

Site...

Var bara tvungen att skriva upp detta... Kliver in på Site och ska ladda på mitt konto med 50kr på kontonamn "TC" och hon i kassan frågar: Hur stavas det? Förhelvete! :D

Kim är en jeffla svikare, det enda jag har planerat denna veckan är Bishops och han skiter i det. Dåligt Kim! :P

Aja skitsamma, får se vad som händer ikväll. Förhoppningsvis blir det ett par öl iaf.

Kram från mig!

Cheers

Hjulsbro..

Där vaknade jag upp imorse, Emmie är sen länge i stan och det är tyst i huset sånär som på Freddie som gnager på ett ben där nere.

 Ska bara kolla över Lassse Gååmopp som är min The Sims 2 karaktär jag startade igår. Fan det är rätt kul när man fastnar i det igen. Sen blir det nog stan och lite bowling om jag får bestämma. Se om jag får med mig någon.


Cheers

Grattis Isabel!

Jag skulle hemskt gärna vilja svara direkt till personen i fråga ang kommentarerna jag får ang att jag vid ett tillfälle råkade köpa tandskydd samma dag som det råkade vara match. Nu går inte det för personerna i fråga är för fega för att skriva ut sitt namn eller något sätt att kontakta dom. Svaret kommer därför här.
 Anledningen till att jag hoppas att svullnaden på käken skulle ha lagt sig lite är just av den enkla anledningen att det inte är skitkul att gå runt med ett halvt Arnold S käkben. "Svullnaden måste ha kommit från en fight" tänker du nu... Ja det gör den, en uppgjord fight mellan mig och en nära vän, som båda var med på det... Inget jävla supporterbråk, vet inte vad du snackar om... Tandskyddet köpte jag för att kunna ta upp sparringen och eventuellt vara med på Kickboxningsträningar när tid finnes. Peace TC



Idag blir det kanske landet då.. Synd att jag slängde kompassen jag fick i mitt kinderägg igår, annars kanske det skulle kommit till nytta. ;) Hoppas att hennes mamma är redo på att det ska hem 4 personer till henne ikväll. Aja det blir säkert trevligt. Förlåt för igår Emmie. Ska gottgöra dig idag, eller kanske i helgen.. ;)

___
Som ett kompliment till föregående inlägg, självklart minns jag handtennisen, med regler som alltid skulle diskuteras eller bollar som varit utanför linjer. Klassråden handlade om allt från pinnar till kastade suddigum, det blev en utmaning för några i klassen där ett tag, (du va en av dom Karro.. :P ) att hitta på dom minsta av dom minsta anledningarna för att skriva upp mig på klassrådslistan, till en början tyckte jag det var jobbigt, sen sket jag i det, sen hördes hur patetiskt det lät när Caroline ville förklara för hela klassen hur dåligt hon mått för att jag tagit just den gren som hon länge spanat in i skogen eller kanske rent av smashat för hårt i den ovannämna Handtennisen. Susanne Angelöf, hette min "savior" När hon hade sagt till, dooog klassrådet... :)  Kul var det, inte då kanske i alla lägen, men nu... nu ler jag bara åt det. Vi va ju trots allt bara barn.

Hoppas den lilla sol som fortfarande letar sig fram lyser lite på dig idag.

Och sist men inte minns vill jag be dig om ursäkt, det var fruktansvärt dåligt av mig att glömma din födelsedag...
Grattis i efterskott Isabel! Present kommer, va så säker.


Cheers

Pladask...

Övernattning hos Hude blev följden av Bira, Hockey och film. Trevlans. Hudden börjar bli gammal och har redan gått och lagt sig, ville inte vända på dygnet hette det. :)

Hata Lule från Norr... 4-1 slutade matchen och jag kan inte säga att det var en dålig match från LHCs sida, lite slarv med passningar osv, men det är lätt att sitta vid sidan av och anmärka. Roligaste var när Pihl tappar klubban och välter omkull tomte efter tomte ifrån Luleå, Pihl är stor, riktigt stor.

Imorgon blir det Bishops käk eller så drar vi en Plankstek på hamlet, när jag snackar "vi" så är det fortfarande Jag och Kim, än så länge så umgås han lite med mig, men snart har väl Lisa plockat fram dom stora toffel-fasonerna även ur denna killen. ;P

Jag köpte en Jojo idag, och butiksbiträdet hade huvet på skaft när jag frågade om dom hade "jojo:ar" så svarade han klockrent:
"-Jojo".
Varför köper man en jojo? Varför inte, alltid retar det någon, och så är det lite småkul, väcker lite minnen från skoltiden, som Kim påmindre mig om, Coca Cola jojos, "Tornado"...
Det är ganska mycket som "kom och gick" när man växte upp, det som hängde i längst måste ha varit hockeybilderna, man satt i timmar och bläddrade i varandras, omsorgsfullt sorterade pärmar, några samlade på vissa lag, andra på målvakter, någon bara på "pappers" och någon på en specifik spelare, eller så gick man på kvantitet istället för kvalitet och hade alla bilder i en glassbytta. Jag tillhörde den delen som samlade på målvakter, till en början samlade jag på Boston Bruins (fråga mig inte varför) men sen övergick det till målvakter och Martin Brodeur (även där, fråga mig inte varför) Fick ihop en ganska respektabel samling efter jag lurat av min kusin alla fina bilder.
_____
Pog:s höll även i sig det ett tag vill jag minnas, vet inte riktigt vad det gick ut på, lägga lika många var med baksidan uppåt sen kasta en "slammer" ovanpå för att sen vinna dom som vände sig... Minns jag rätt då?
Då gillade jag bättre att kasta närmast vägg vann, det var jag en jävel på, minns att jag vann en blyslammer av en stor tjock kille med hartänder, några år äldre än mig, Hette han Ted?...
Aja, Tamagotchin...
(punkt, punkt, punkt)
Vilken jävla hysteri, kan inte fatta att flera av dessa Kina-tillverkade plasthem för digitala husdjur slutade sina dagar under hälen på fler lärare... Dom gick ju före ALLT! Fanns dom som hade flera stycken också... Man hade ju nog med att mata, leka, torka skit och lära upp en hundjävel eller vad det nu kunde vara. Sen dog ju skiten under natten iaf då det aldrig gick att programera skiten rätt så djuren sov när man själv gjorde.




Hem till Lisa på onsdag det kommer säkert bli trevligt... ska man ta med egen ficklampa? Jo egen ficklampa och en stor påse batterier. Expedition Robinson ska ju starta nu ingen, TV4 håller i satsningen, Kanske borde skicka ut dom till Lisa som en liten "warm up"... :P

Tänker på en
Saknar en
och säger godnatt till alla! God Natt /TC

Not my cup of tea...



Som att sakta fylla ett vitt papper med färgen från en svart krita,
du ger mig mer färg, du hjälper till,
Jag avskyr dig redan,
vill du även att jag
ska hata dig?
/TC

Plankstek a la Dvärg.

Sitter för tillfället hemma hos Jonas, har precis varit hemma hos Jonas och kollat in hans nya hus. Han hade en likadan dusch som Emmie.

Innan vi gjorde en besiktning på huset tillagade vi Plankstek med potatismos och bearnaisesås. Mums fukking filibabba.

Ne nu ska jag ut i köket och dricka mer whiskey och hjälpa Jonas bygga ihop en Magic kortlek, han ska ha den som reward imorgon på en av lekarna på svensexan.





"Du behöver inte svara, men ska du sova ihop med *NN* inatt?"
  /\---Underbart gulligt



Cheeers

F*ck yesterday, wish for tomorrow and live for today.

Detta inlägg är ett svar på en kommentar jag har fått.
Då jag planerar att att ta upp den på is lagda thaiboxnings sparringen
så kan det vara jävligt bra med ett tandskydd. Har allt annat men tappade bort t-skyddet i flytten.
Så nu har du fått tillräckligt med tid här.
______________________________________________






Faan så ont i halsen jag har.. Förkylningen verkar inte vilja lägga sig det minsta, trodde den var borta där ett tag men ack vad fel jag hade.

Binder/bundit så sjukt mycket nya och helt underbara kontakter senaste tiden. Av alla sorter, det kan hjälpa mig framåt.



"Vad fan gör han här? Får han vara här?"


Cheers!