M.Action...

...och novemberljus. Riktigt trevligt. :)

Det fanns inga ägg på frukostbordet imorse, värsta I-landsbroblemet, jag vet men har man gått och längtat efter ägg jättelänge så är det faktist ganska jobbigt när dom saknas. Men hon lovade mig att det skulle finnas imorgon.

Isabel!? Är du död!? jag måste ringa henne snart nu. Sista jag hörde att hon mådde riktigt dåligt och skulle till Malmslätt.

Ne fan nu är det Carpe Diem som gäller, synd bara att jag är så sent ute.. :D


mupp ;)

Landslide...

...heter det näst sista avsnittet av Heroes säsong 1, och det kommer även vara det avsnittet som nästa gång matar mina ögon med underhållande media i form av evighetsserier. Hiro är bara för söt. :)

Idag... hmm.. eller igår blir det så var jag närvarande när LHC utklassade Frölunda med 6-2 i Cloetta Center. Öl, sprit och vin skyfflades ut i mängder, förvånansvärt va folks mammor och pappor kan dricka. Men ack så jobbigt att jobba i baren omgiven av kompletta idioter, nya på cloetta för dagen, ingen som helst erfarenhet så ska dom traska in i baren för att göra sina beställningar själva, "-Vart är Gin:en?" "-Vart står snapsglasen?"  "-Hur vet jag att det blir 4cl nu då?" Jag blir tokig, sen kommer Anna, hovmästaren och har mage att skälla på mig för att baren är ostädad... "Ja, men snälla Anna det är inte lätt att hålla efter baren när det springer runt 6 personer till som inte har vett att städa efter sig!" "-Men så är det, du får vänja dig." ...mummel...

Hem till hotellet och somna på sängen efter ett långt samtal med Ichabull som låg hemma och gjorde sit-ups gjorde hon inte för hon var sjuk. Något förskräckligt också. Svullen halsmandel och migrän som hette duga. Stackars gumman. Jag visade min sympati genom att dricka för oss båda på kvällen när Kim bjöd på helrör. Rätt in i kalklet! Värst va det nog för Gustav... orutinerat gubben, mycket orutinerat!

Dags att sluta röka nu också, funkar lixom inte. Fick höra att ett pkt cigg kostar 120 spänn i Norge, Norska! Dvs. 150svenska typ, så gott är det faktist inte... Så nu får Göteborgs Rape vara supstitut ett tag tills jag klarar av att stå på egna ben.



Hamödi - Sry att jag inte dök upp, men jag måste välja jobbet i första hand, och efter va jag tvungen att sova ett par timmar. Men jag kommer nästa gång du fyller 18... jag lovar!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen röka min sista cigg sen sova tills jag vaknar, ungefär. Min gissning är att Isabel kommer agera väckarklocka runt 14-15....

Ps. En lite instickare bara: Jag hade skitkul i Motala, jävligt nice att du följde med Jonas! Jag dog visseligen fler gånger än du men jag har nått som inte du har... eehmm?.. En jävla tåbira! suck on it! Suck it dry. Fan mitt svaga minne säger mig att vi hånglade igen. Det måste få ett slut!! Jag är rädd att du ska misstolka det och inte förstå att det bara är nått jag gör på fyllan... Zelda får min röst och resten av ditt hus va grymt läckert.


-Snoppen i örat, -Nej tack!



Tiger...

...var stark! Eller gråt ut, med mig, när du vill! Du vet att jag finns för dig, i alla lägen, på alla tidpunkter och du vet att jag förstår, mycket. Aktivera dig på annat sätt än med spel om pengar och hjärncells-förtjockning! Jag vet att det är svårt, tro mig.

Idag har varit en underbar dag, en stor del av dagen har jag fått tillbringa med 2 av mina favoriter, Tiger och Thabel. Tiger lekte mongo och jagade fiskar på Ikano och lagade makaroner och korv i ett kök på Ikea. Thabel har bara gått runt och sett så fruktansvärt bra ut i sitt nyfärgade hår. Fan så vacker hon är som brunett!

6 weinerkorvar senare sprang vi in på Maxi och Tiger köpte en bok om cocktails... Sen in till stan. Pysh fick sina salmiak-tabletter och jag och Thabel fixade biobiljetter. "1408" Va faktist inte såå dålig som alla sagt men så blir vilken film som helst bra i ett sådant sällskap.

Efter bion gick vi till Plaza för att hälsa på Pyshelina och Tiger, som satt med sina traditionsenliga 2öl+2cider framför sig. Blev kvar till nyss och jag lät Tiger vinna biljarden... (blir lätt lite tjurigt annars.. :P )

Tack för allt fint du sagt idag, indirekt via Natalja, tack för smset, men jag måste fara.

"Bättre en ren i skogen, än gjort i brallan"

Peace!


Vart livet för mig...

...vet varken du eller jag, definitivt inte jag. Så lite tid och så lite utvägar, jag måste iväg, iväg från allt. Kommer sakna så lite i jämnförelse....

Johan - Länge sen jag mötte en själ så lik min egen, med ett yttre som speglar styrka och stolthet.
Linus - En liten skit med ett stort hjärta, skuren och slagen men stark och står på egna ben.
Isabel - Kommentar överflödig förutom, Jag älskar dig! Vet inte mer vad jag ska skriva förutom at jag älskar dig och förlåt.
Robin - Don Juan ut i fingertopparna, en kille som hellre pratar än lyssnar men finns alltid i närheten när man behöver honom.
Jens - Det började med att jag skulle sno vägpinnar och nu är han min stöttepelare. Jag VET att denna killen skulle ställa upp för mig på ALLA sätt, och jag hoppas han vet att jag skulle gå i graven för honom.
Haidar - Denna killen är på "väg in i mig" (in a NON-gay-kinda way). Men Fan, jag trodde aldrig att en polack skulle hamna på en lista som denna.. :P

Fuck this shit, no one ever read this shit anyways... peace!