Skottårspersoner...

... är sånna stackare som bara fyller år en gång var fjärde år. Kul lixom, när vi är 40 så är dom 10. När vi är 60 så är dom 15. Kul då, knulla lagligt lagom till pension.

Sara, jag saknar dig.

Ikväll verkar det bli praktik på Maxim som croupier. Kul, kul som fan.

Tack för kvällen igår Kim!

Nu ska jag in till Lkpg och styra lite.


Peace out!

Sitter hemma hos Kim, onykter och dan..

Förlåt för min kommentar, men ge mig en annan vinkel på det hela.

Fan fan fan, har jag sumpat allt nu? Underbar är du, upp över öronen underbar!

Aja, en kille gjord för ensamhet. Sådan födelse, sådan död!

Jag är full och deprimerad. Detta inlägg kommer jag ångra samma sekund som jag klickat på "Spara och publicera"


Förlåt åter igen, "och där sitter jag med honom".




Mer öl så jag somnar hårdare...

Efter detta inlägg kommer 95% av dom som läser detta tro att jag är bög!

Som topic säger:
"Efter detta inlägg kommer 95% av dom som läser detta tro att jag är bög!"

Dom resterande 5% kommer bara sakta skaka på huvet och sucka "aja, TC"

Helt underbart att spendera tid med Kim, vi är tamefan som var sin sida på en dragkedja. Samma jävla humor på pricken, avslutar meningar åt varandra och har samma musiksmak. Gift dig med mig Kim!, när Sara tröttnat på mig och flytt till US of A. Ne, men jag ler när jag tänker på honom, glad att ha honom, en kille som varit borta i Spanien i ett halvår, kommer tillbaka och vi umgås som om han varit på muggen. :)

Spenderar natten i mjölby och imorgon drar jag mig mot Linköping och mitt eventuellt blivande drömjobb! Kvällen kommer avslutas med ytterligare 3 stjärnor och 21 runda klot och bira. Jag mår bra nu. Jättebra faktist. Och om 40 min spottar jag ut sista nikotinet och sen ska jag fan inte ge vika. Kan inte inte riskera att Sara dissar att möta mina läppar för att jag stinker.


Peace out!

Som ett brev på posten...

...kom beskedet att man måste vakna tidigt på torsdag.

Godmorgon Sverige.

Sitter vaken som en jävla spärrvakt i köksfönstret hemma hos Sara, vaknade klockan 03.44 och istället för att ligga och vrida på mig och riskera att Sara vaknar eller sover dåligt så valde jag istället att kliva upp, ta med mig datorn och sätta mig i köket.
Ubbes väckarklocka har skrikigt sen klockan 04.30 typ, snart går jag in och slår sönder fanskapet, klockan alltså, inte Ubbe. :)

Igår var min dag ytterst seg, inte pga av att ingenting hände, ne tvärt om, jag va för trött för att ens tänka igår, och när jag då lovat att komma in till stan och lira lite snooker med Danne så tog det 1½ frame för att jag skulle dra snookerkön längst med hela bordet och säga åt Danne att nu fick det vara bra. Sen vidare till Bar BQ för att umgås lite med Bauat och hans blondinbitch Emelie. Dom ville ha med mig på bio, hade varit skittrevligt säkert, om jag inte kände mig som en gasad bäver. Ne det blev tillbaka till Borensberg istället.

Där lagade jag mat åt mig och Svante, blev riktigt bra faktist, egenkomponerad pastasås baserad på fintärnad falukorv, bacon, vitlök, chilipulver, tacokrydda, matlagningsgrädde, svartpeppar och en gnutta kärlek. Svante nämnde iaf ett par gånger mellan tuggorna att det smakade bra. Riktigt roligt att laga mat, speciellt med fria händer och en full frys.


Hur ser min vecka ut då? Idag har jag ingen aning, tänkte städa lite åt sara på hennes rum, tvätta lite kläder och glo på film. Vakta målarna (tapetrarna)...
Onsdag är fullbokad för mig, fan så härligt! Älskar att mycket att göra, därför jag gillar trekanter och bartenderjobbet. :D
Onsdagen kommer säkerligen börja med att jag följer underbar till bussen på morgonen, sen efter lunch någongång är det dags för Croupierutbildningen och på kvällen ville Jonas att jag följer med han, Klappträt och Hude och lirar lite snooker samt dricker ett par bira. Självklart svar på den frågan. Skitnice!
Tordagen innehåller eventuellt då del två av utbildningen, vanligtvis tar den 2 veckor men Emma trodde det skulle räcka med ett par dagar för mig.
Fredagen snackade jag och Kim om att umgås lite, utan alkohol kanske? eller iaf utan för mycket alkohol. :)
Lördagen är för långt bort för att jag ska hunnit planera något... Som den blinde sa: "Den som lever får se."


Nu börjar det bli fart på bilarna utanför och det måste betyda att klockan närmar sig morgon.
Igår blev det stekta ägg iaf till frullen, återigen va scones tanken, denna gången saknades bakpulvret... :( Du tackade vänligt men bestämt nej till min frukost igår, men när det väl stod på bordet dög det. :P

Nu börjar jag få träsmak i arslet av den här jävla pinnstolen och väckarklockan retar gallfeber på mig, blir att sakta väcka Sara ur sin överflödiga skönhetssömn.



7 dubbel? 13, 19. Stanna?

Längtar som fan tills  jag får sätta mig bakom det halvmåne formade bordet med kortsko och spelmarker. Utbildning nu i veckan, Mårten skulle höra av sig när han tyckte att det passade. Undrar dock hur det blir för mig att jobba på Plaza, om det är okej för dom lixom, ska ju trots att bara göra ett jobb åt dom. :/ aja det märks.

Börjar bli riktigt trött nu, kommer nog gå ut en sväng inatt, gå en lång promenad, prata lite med mig själv och bara andas lite. Skönt sånt ibland.

Neehepp, Mjölby kanske imorgon, sugen på att träffa Kim lite till. Fårse va som händer och fötter.

Peace

Dagens Citat:

"-Du har det för bra Sara.

-Jag vet, jag behöver bara ligga så gör du som jag vill sen"




Kanonhelg

"Okej, förlåt"

"Säg inte förlåt"

"förlåt, FAN!"



Helgen har varit kanon. Jobbat med bästa polaren, gick skitbra trots hans brist på erfarenhet. Sen gick vi ut på kvällen, Maxim, 55an, Platens. Brände 1500kr på Vodka - Redbull till 2 personer på 55an. 49kr st. :)
Tillbaka till Borens på söndagen, fyllde upp kylen och köpte massa tacotillbehör och 1kg köttfärs. Kanontrevligt!


"Här gick det utför, sa backhopparen"


Sara börjar smitta mig, så nu är jag förmodligen sjuk när dom andra två kryat till sig.

Tack för en underbar helg! Tack för att du är så himla fin Sara och tack Kim för din obetalbara och villkorslösa vänskap!


Peace folks!

Alla hjärtans dag...

Var det igår... Inbakad fläskfile a la Jens och hasslebackspotatis med bearnaisesås. Mums filibaba! Jo fan TC bjöd hela familjen på käk, var på Maxi dagen innan och handlade ingredisenser. Svante hade ett finger med i spelet och gjorde en vacker insatts.

Lördag ser jag fram imot som fan! Först jobba ihop med killen som jag vet jag aldrig kommer förlora som vän, det gör man inte med äkta vänner. Cloetta center med Kim alltså. Kommer bli sjukt roligt. Sen är planeringen utgång och sen får vi se, som den blinde sa, när han tog en hammare och såg. :P

Sara... sluta vara så otroligt underbar!



Och Isabel, tack för att du bryr dig. Önskar dig alla lycka till med allt du tar dig för i framtiden.

Ne fan nu är risken att hon vaknar så nu ska jag på muggen, suga i mig en giftpinne och krypa tätt intill.

Tack för idag Sara. Och till er andra, tack för mig!

http//zlapptazk.bilddagboken.se   (Endast för användare dock.)

hmm

Fortsätta kämpa, gräva ner mig djupare, göra fallet hårdare eller ge upp?

Fan så illa jag mår... det sitter i magen, men det är inte något jag ätit... Ne för pizzan var jättegod.


Har inte någon att vända mig mot heller för råd. Folk kommer bara till mig.




(Ge mig ditt kontonummer och kvittot på disken så ska jag själv sätta över varenda krona! Fy fan så patetisk du är!)

Nya Bloggen...

Länk till andra (nya) bloggen: Här!