En solstråle i den mörka hösten...

Dags att uppdatera tror jag, besökarna på denna jeffla bloggen bara ökar och jag gör inget för att förtjäna det. :)

Hmm, fingrarna ligger verkligen still på tangenterna medans jag får upp något i huvudet som är det minsta viktigt att skriva upp. Det händer så mycket just nu, men mycket som jag inte vill att det ska snackas om, och att skriva upp det på nätet då känns som en förbannat dålig ide. Sen är det så mycket som inte alla behöver veta heller. Nog om det.

Ser fram imot hockeyn på torsdag, Djurgården kommer på besök och kommer självklart få åka hem poänglösa ladda innan match på Mölners. Hoppas svullnaden på käken lagt sig något.

Jag gjorde en frrruktansvärt bra affär idag, Köpte ett tandskydd för 35kr, betalde med en 50-lapp och fick 65kr tillbaka. Det gjorde inget.. :)

Ne fan nu blir det filmen "Wanted" har hört att den är bra.

Cheers...

Slingan...

...jag saknar redan ditt leende!

Ikväll blire poker och bärs med grab... Gubbarna... Hälften är ju 30+
Efter det vet jag inte mer än att det ska umgås med Kim, Lisa och Emmie.

Lägenheten är nu en avklarad rubrik i blocket, långt kvar till tillträde dock. 15 Januari. Har jag tur så kan jag få flytta in redan i Dec, eller i bästa fall november.

Nu ligger ölen på kylning och Dvärgen sitter på tåget ner från stockholm.

LHC - Tälje igår slutade 3-3, skit första period, 2 krossade plexirutor och stinkande Täljefans...



Cheers!




Please hun, never stop smiling, cuz you're so damn god at it!

Gåååmopppp

Någon som kan låna mig 6000kr?


Tar imot i cash eller på kontonummer 8480-6   994 925 591 -4


Cheers

Nattpromenad...

...börjar bli tradition nu. Trevligt.

Inatt sprang jag och Kim in i ytterligare en fullgubbe som pratade engelska och ville slå in pannbenet på mig. Varför drar sig dessa till mig för???

Håller på att kirra lägenhet nu, mitt mellan Simhallen och McDonalds typ. Skulle vara skitnice om det gick att fixa.

Ny header, som du kanske redan märkt, denna går i höstens tecken men påvisar även denna att jag tar dagen som den kommer, skiter i igår och ser morgondagen som en bonus.

Lisa och Kim, ni är tamefan föör söta ihop. Bästa matchmaking jag åstakommit tror jag. :)

Dags att sova, mycket som händer imorgon!

Cheers!

Nytatuerad.. Igen

Jag och Kim satt på The Champs för att kolla matchen mellan LHC - Modo som för övrigt slutade 4-2 när vi beslutar oss för att höra efter vad Lisa hade för sig. Promenad blev förslaget men ändrades lika snabbt till att tatuera mig på vaden, VAD det är kommer jag varken berätta eller visa på bild, Vill du se den så fråga mig IRL istället, det blir roligare så. När jag ligger och har nästan somnat, för visst kalla mig sjuk eller nått men att tatuera sig på vaderna tycker jag är rakt igenom skönt så får jag ett sms av Ellen som frågar vad jag hade för mig. Hon var påväg hem till sin nya lägenhet i Valla men vände för att hälsa på en stund. En stund blev två stunder och lite till. Hon satte sig på cykeln igen för cirkus en timme sen.

Men jävlar i havet vad jag har skrattat ikväll, vi.. eller rättare han, en gubbe sprang in i oss när vi stod utanför Bishop och hängde, full som ett ägg och snackade engelska med brittisk brytning (heter det så? :S ) Han står länge och förklarar livet och alla problem med tjejer, att han bara behöver två dollar för att gifta sig och att han är olyckligt förälskad i en tant vid namn Nina. Vi står där och snackar på knackig engelska och försöker bilda meningar av orden som indränkta i alkohol sipprade ur hans mun tills han stannar upp och frågar Lisa "Va sa du?" på svenska! Alla vi dog av garv när vi insett att vi blivigt totalblåsta. Men diskutionen fortsätter, för full det var han. För att göra en väldigt lång historia kort så går han sin väg, riktning mot "ågatan" för att senare, kanske 30 minuter senare återkomma och säga att hans pengar hade blivit stulna. Det visade sig dock att det som saknades honom var hans bankomatkort som han stoppat i automaten och förmodligen slagit in fel kod 3 ggr så bankomaten plockat hans kort. "Då är det ju inga problem!" konstaterade han ett antal gånger.
Det roligaste som hände var nog dock när han helt apropå plockar upp handen ur fickan, tittar på den och säger:
"-Det här är en vitlök"
Och mycke riktigt står karfan med en vitlöksklyfta i handen! Jag hade svårt att andas där ett tag, tårarna rann på mig av skratt. svårt att se något roligt i det nu kanske, men som alltid man skulle ha varit där, man skulle ha fått uppleva det själv.

Om 5½ timme ringer mobilen för väckning, då ska det ringas samtal ang lägenhet. Försov mig igår... ;)


Sen vill jag passa på att ge dom stackars satar som läser min blogg ett bra tips, jag brukar få ganska bra kritik för mitt sätt att skriva, men då jefflar ska ni läsa denna bloggen. Tjejen heter Karro, hon är brunett och en mästare på PLU nummer. Något att satsa på? Nee glöm det, hon är upp över öronen förälskad i en döhärlig (i fyllan iaf ;) ) fjant vid namn Stefan. Adressen är som följer:
karrolinan.blogg.se . Värt en glutt iaf.

Ne fan, somsagt så ringer mobilen om dryga 5 timmar... Dags för sömn!

Cheers!

Lappfejd

tåget bokat, trebäddarskupe med handfat och dusch i korridoren... Fan så skoj... Magmusklerna kommer ju ha fått jobba skiten ur mig redan efter tågresan med Martin och Dvärgen. Fan så kul! Sen springer man ju in i Mike när tåget stannar och det gör ju knappast saken :D

Ne fan jag är faktist stressad nu. Duschen, stan och sen ringa Mor... Där ser ni en "upptagen" dag för en slacker... :D










Cheers!

What goes around, comes around...

Väggar, Check
Tak, Check
Dörr, Check

Sadelkammaren börjar ta form. Fan så duktig jag är! Jag har ju aldrig slagit ett hammarslag tidigare mot något som "ska bli något" Visst ett par cp-fula kojjor slängde man ihop när man var liten, men detta ska inte bli en koja. Skitkul är det, att få använda det lilla som existerar där uppe och se till att allt blir bra. Och som läget ser ut nu, det blir det.

13.15, avgår skjutsen från FrontEnd, Jenny slutade väl tidigare idag. Ser faktist fram imot jobbet.

Jag grät inatt förresten... I en dröm. Handlade om mitt serveringsjobb i Borensberg. Jobbigt värre va det.

Aja smörja tatueringen innan jag drar på mig jobbarbyxorna. Pizza till frulle blev det, Skinka, Oxfilé oh ädelost. Jammie!


Cheeers!



(Rebecka Bengtsson, Jag älskar dig! Rubriken är till dig!)

Dagarna fortsätter...

...i samma tempo, i samma takt.

Inatt har jag drömt en så sjuk dröm. Det var jag och 2 till, möjligt att en av dom var Kim. Vi var i ett stort hus, där det spökade något förbannat. Jag tror inte på sånt igentligen och av samma anledning berör inte filmer av den karaktären mig något speciellt. Men detta var faktist riktigt läskigt.

Idag ska det iväg och snickras igen, slipa spackel står först på listan, spackla om som 2a, bygga vägg som trea. Ser fram imot det som fan. Kul att arbeta med händerna och sen något sakta växa fram som man vet att man gjort helt själv.


Platens igår med Kim, inte mycket att ha efter helgen på Kårallen. Den va sick! tack för inbjudan Jenny #1.

Ne om man skulle ta och göra sig iordning? Jenny Nordqvist hämtar upp mig klockan 14 utanför Frontend.

Måste bli bättre på att uppdatera... :S


Cheers!

Detta inlägg är för dig gumman!

...så du inte känner att du kollar den i onödan varje dag.
Tack för senast, synd att det var stökigt.

Måndagskvällen tillbringades på Maxim ihop Med Kim.
Tisdagskvällen spenderades med Kim på en cykel lite varstans, bland annat Maxim och McDonalds i Braskens.
Onsdagskvällen kommer nog innehålla Film, bira och kanske lite smått och gott och så Kim förstås.
Torsdagskvällen kommer nog spenderas på Ågatan en sväng, mest för att hälsa på Dvärgen.
Fredagskvällen har jag ingen aning om, Jobb kanske...



Nu ska jag diska sen upp och hämta Kim i tattostudion...

Cheers

"Jag ville ju bara ringa min kompis"

Lördagen slutade på ett av dom sätten man helst inte vill att en utekväll ska sluta... Nog om det!



Tack Jonas unt Jörgen för en trevlig kväll! Börjades med bowling och hotshots, jag kom sist, skyller lite på handen men mest på Jörgens nybörjartur... Vidare till Platens efter några varv på stan då alla uttagsautomater verkade ur funktion. Efter ett antal öl och ett par shakers med shots så var jag fortfarande jobbigt nykter, det som gjorde det jobbig var att se Jonas så jävla full. Jörgen hjälpte till lite genom att beställa en Long Island till mig.


Long Island Ice Tea
2 cl Vodka
2 cl Gin
2 cl Rom
2 cl Tequila
2 cl Cointreau
1/4 pressad citron
cola

Fyll drygt halva glaset med is.
Häll i Vodka, Gin, Rom, Tequila, Cointreau och citronjuicen.
Fyll upp med Coca Cola, rör om och garnera med en citronskiva.

Tänk på någonting och försök minnas det efteråt...  (Källa: www.cocktailguiden.com)


Jag svepte den, gav tillbaka glaset till bartendern och sa: Den va säkert jättegod. 5 minuter senare kom Klappträt med en Redbull/Vodka, "Jag vill inte verka otacksam nu Jonas, men jag kommer svepa den här" Ytterligare 5 min senare gick jag själv till baren och beställde mig ytterligare en L.I.I... Även den sveptes.... Och nu började det hända grejer. :)


"Jag ville ju bara ringa min kompis"


Käka ihop med Isabel idag, det kan nog bli trevlig, länge sen jag såg tösen.
Nu borde tvätten vara klar...

Cheers!