1650SEK

1650sek på två pass i dricks. Helt okej.
.
Nu blir det iväg och träffa LA och Cato, blir en lugnt kväll, till att börja med iaf, får se om Johan ringer inatt och vill ha ut mig. :)
På måndag ska vi ha julbord på jobbet, japp ni läste rätt, julbord! A-H förklarade snabbt att dom inte har någon tid att äta julbord förrens nu. (Jag gissar att det bara är en lam ursäkt ;) )
.

Växer man ifrån snöbollar?

Jag stod ute och rökte igår, och funderade på om man växer ifrån snöbollar? Jag har inte kastat en snöboll på flera år, vilket är lite sorgligt på något udda vis då det var den absoluta höjdpunkten med vintern när man var mindre.
.
Idag jobbar vi lunchpass. Igår sålde jag för lite över 12k på 4 bord, vilket är ganska mycket.
.
Ikväll finns det risk för att det blir lite poker med Danne, Christoffer och Renee och en tjejkompis till henne.
Haa dee

Nu har det satt fart...

Nu känns det verkligen som att jag "kommit in" på Olivia, dels jobbmässigt då så börjar jag känna mig lite mer säker. Och så även med kollegorna. Några har fortfarande "näsan i vädret" mentaliteten men merparten verkar vara riktigt sköna typer.
Idag har jag jobbat som "runner" vilket innebär att jag inte haft något ansvar för någon specifik station utan hjälp till där det har behövts.
.
Igår blev det "en öl" på Jaeger, dvs 4öl, 4shots och 2 drinkar, på under 60 min då vi fick vänta länge på en stor taxi. Vidare hem till en kollega för efterfest, 5 flaskor cava och 1flaska rött på 9 personer. Jag var en av dom första ut genom dörren, och garanterat först i säng. Hade sovit dåligt natten till igår så det var lika bra att få lite sömn i kroppen, och vill inte komma som ett vrak till jobbet, som vissa andra, nämner inga namn. ;)
.
Nu ska jag kolla nått avsnitt av OZ sen blir det sova.
.
Haaa deeee

Första passet...

...sen jag satte min fot i Oslo för denna gången.
Skulle jag sammanfatta min insats med ett ord så skulle det nog få vara "Okej" glömde en hel massa saker, tyckte att jag fick för mycket hjälp och A-H anmärkte på saker som jag vet om, sånt som jag alltid jobbat efter tidigare men som försvinner när jag har, som det känns, 1000 andra saker att tänka på.
Nu bestämde vi i alla fall, om jag uppfattade henne rätt, att vi kör på, ons, tors, fredag från 5 i 5 till stängning. Känns skönt ändå, komma igång, dra in lite deg och kunna börja leva lite.
.
Nu sitter jag framför datorn, lyssnar på lite Timbuktu och varvar ner, fötterna har somnat sen länge men skorna har nog minskat smärtan i alla fall.
.
Jag ser verkligen fram emot att börja dra in stålars, ser fram emot att stoppa undan lite här o där. 1-2 hundra per pass, bara lägga i en låda med texten: Ge fan i!. Spara till vad? Det vet jag inte, finns alltid hål att stoppa dom i sen. Men en Spanienresa till innan Kim åker hem är sjukt lockande.
En bild från restaurangen jag jobbar på.
Ut och ta nattciggen nu. Hoppas ni hade en bra alla hjärtans...
...Ta hand om er!

Oslo

Då har jag officiellt flyttat till Oslo, har fått min första post skickat till mig vilket jag ser som ett starkt tecken.
Var uppe på Olivia idag och fyllde i telefonlistor osv så håller tummarna för att jag får hoppa in redan på måndag, annars kommer driftansvarig in på Tisdag och går säkert igenom schemat då och placerar ut mig på pass.
Under helgen som gått har vi hunnit med modeshow med Moods Of Norway vilka är att jämnföra med Tiger of Sweden ish. 2 miljoner NOK hade dom lagt på festen och det var mycket folk, längsta kön jag sett på länge. Dock agerade vi som att vi inte såg den, verkade lite viktiga och tyckte att 1/4 av kön räckte för oss där vi trängde oss in.
.
Igår satt vi hela kvällen och spelade olika kortspel hemma hos Johan och Karina, Karina bakade en kladdkaka och vi hade massor med gott hela kvällen, väldigt trevligt. Vid 1 begav jag mig hem.
.
I morse kom Martin och Johan hit hade med sig räkor, kräftstjärtar och bröd så vi åt räksmörgåsar till frukost.
Ikväll ska vi till en pub som heter Tilt, som är ett av två ställen i Norge som har Shuffleboards. Miniatyrcurling ish. Ser ut som små bowlingbanor som man häller ut finkorning sand på för att sedan fösa fram små curlingklot och komma så nära kanten utan att trilla ner som möjligt.
En bild från förra gången vi var där. Johan häller ut ett fint lager sand
Önskar er en fortsatt trevlig dag/kväll, beroende på när ni läser detta. :)
Ta hand om er!