Sista dansen..

..en söndag kommer resultera i att dom gamla är lite äldre, har lite ondare och är lite dementare.
Men oj vad jag längtar till jobbet iaf, tack kollegor!
Lite småseg efter några kannor öl med Fredrik, Lisa och Lisa igår... Simon satt kvar också, men inte med oss. *fniss*
Dags att röra på sig.
Buss och Kran

hatar att försova mig...

visserligen sov jag 1.5h på 35 timmar igår, men det är ingen ursäkt.
Nu har dom löst rusningen under lunchteatern iaf men jag får skynda mig på så gott det går. Fan så sur jag blir på mig själv. 25 läsare igår, kul.
Jag längtar till M-town.
Men men, här kan jag inte tid att sitta.
Ta hand om er!
Cheers

...ser till att dom trivs...

Måste bara få ner en sak som en kollega sa till mig för några dagar sen som har förföljt mig lite, ord som jag på sätt och vis hört förut, men då från en person jag har starka känslor för som en vän och spenderat mycket mer tid med. Rebecka Bengtsson sade något liknade till mig för något år sedan, men att min kollega säger nästan samma sak var nästan skrämmande för mig.
"-Vet du en bra egenskap hos dig TC?"
"-Du gör folk runt omkring dig glada, ser till att dom trivs lixom"
När jag fick höra honom säga det så skakade jag av mig det med ett "det där har jag hört förut" Men nu har jag inte kunnat släppa det. Sån jävla härlig grej att höra.
.
.
.
Cheers

Om 12 min går bussen...

...2 min över 8 går tåget.
Glad att makeupen från igår har fått överleva natten.
Bäst att dra sig mot bussen, skitväder har vi, men det snöar iaf inte.
Puss

Det är bra lustigt...

..vad fort tiden har passerat. Det känns som inte längesen jag tappde bort Timpen på M-Town efter att Kristoffer brutit handleden efter ha "gjort såhär ba".
Jag har verkligen haft en jävligt spännade sommar, så tiden har bara flugit iväg. Jag har kastats in i en ny verklighet som är helt ny för mig. Inte ett dugg konstigt då det krävdes att jag bytte stad.
Jag älskar denna staden, mina nya vänner och mina kollegor, som jag och Johanna idag konstaterade till största delen är samma personer.

Idag fyller teaterns bästa glädjespridare år. Kim Pimpis Karlgren blir någonstans runt 22 år.. Stor kram till dig! Tyvärr kan jag ju inte medverka på din fest, eftersom jag ska på min systersons dop. Hugo ska döpas. Vad ger man till en unge som inte ens börjat prata?

Känns så skönt att jag sluppit se en viss person på ett tag, falska leenden, falska blickar från en fruktansvärt falsk person. Trodde faktiskt bättre om dig.
Längtar tills på söndag, tisstisstiss
Ta hand om er!
Cheers

Publishme.se verkar ha pajjat radbrytningarna , därför jag väljer att kasta in dessa fula streck.

5 läsare...

..hade min blogg igår, 5 unika besökare som hoppats att bloggen skulle vara uppdaterad. Tjii fick dom och jag passar även på att be om ursäkt.
Men jag lever, försöker jobba så mycket som möjligt, nu har ju lite blåmärken tyvärr kommit emellan. Ska ner till sminkeriet på teatern imorgon och se om dom kanske kan hjälpa mig. Annars blir det att köpa lite täckstift, foundation samt puder. Vad som helst, så jag kan jobba. Veckorna går så långsamt utan mina arbetskamrater.
Hade Kickoff på jobbet med som jag och Johanna höll i. Kul som fan.. Utan den hade jag aldrig fått se Kim springa ner till Staggen, fått veta att Ella jobbar på att bli mozzarella, och vem som spelat mig det största falsk spelet hittills. Så backstabbad har jag aldrig känt mig förut. Men skönt när man tvingar upp saker till ytan och kan konstatera att det finns vissa personer inte värda att lägga två fingrar i kors för.
Nu ska jag se om det finns något nytt på tankafett.se som man kan somna till annars blir det väl msn en stund till.
Ta hand om er där ute.
Cheers!
Tissetatt<3