"Ge dig nu"

Det citatet från Emma kanske jag borde börja lyssna på.. haha... ICKE!
Fredagen som jag planerat att ta det lugnt på blev inte så. Jag och Johan hade inte käkat något på hela dagen, ish. Så vi beslutade oss för dra upp till Hakepi för att dra oss en kebab... ...och ett par öl var ju Johan sugen på. Så siktet blev Platens som hade gratis inträde. Ett par öl blev visserligen ett par öl... och några till. Nu sitter jag onykter på repslagaregatan och bävar inför imorgon då det ska snickras stallplatser. Fan så fint att få arbeta lite med kroppen.

Tillbaka till citatet då, Emma reagerade på att jag varit ute på onsdagen och allt annat än tagit det lugnt och sen är min kommentar på msn "utgång lirrdag"... och så går jag ut på fredagen med. Illa... men trevligt har jag haft, träffat Becka som hade ett läskigt blåmärke på armen, stackars tjej, hon borde verkligen välja sina vänner bättre... :O

Ne fan, imorgon är mister T to da C upptagen hela dagen.

Passar på att önska alla en Glad Påsk!

(jag är full och snackar möe skit nu) men ett blogginlägg blev det.. :)

En speciell hälsning till Karro... Jag missar alltid dig på msn, om du vill mer än säga Hej så skriv det. Vill du ha hjälp med bloggen så skriv vad så sätter jag igång och pillar. ;)


Cheers!




Mår som jag förtjänar!

Det vill säga jävligt bra, efter omständigheterna.

Platens igår var allt annat än lugnt, Första beställningen var på 8 fatöl... Andra beställningen 9st fatöl, Sen kom Johan då blev det Jäger/bull, Fisherman friend shot, lakritsshot, mer drinkar och en och annan öl till...
När lamporna tändes och dansen med Becka var slut så drog vi oss sakta men säkert till Johan, vände halvvägs för att hämta upp Cissi. Blev att sätta sig på backen i busskuren för att käka upp kebaben jag köpt, endast kött och sås var min beställning, undra om packet då slängde med gurka och tomat för att vara snälla? hmm... I busskuren blev det även en del rassnack med en neger, jo jag fick kalla honom Neger. "Det är ju vad jag är!"

Sen hem då till Johan, wiii bowling och Corona utan Lime, då ringer Sara och flåsande undrar om jag är i stan. Hör på henne att det är något så jag drar av mig spelkontrollen och fumlar mig ut i hallen. Möter upp henne utanför World Class. Anledningen till detta var en vännina till henne som verkar ha svårt för att hålla sig från trubbel. Men det visade sig efter ett tag att läget var lugnt för ikväll iaf. Blev då att hålla Sara sällskap i 2½ timme i väntan på hennes far skulle komma med 4 hjul till henne så hon kunde ta sig hem.

Riktigt skönt att prata med dig, ställa frågorna jag redan haft svaren på och höra dom ärliga svaren från dig, riktigt skönt att se dig titta ner i backen när jag berättar att den sista gången vi såg på varandra i vårat förhållande så ljög du mig rakt upp i ansiktet, riktigt skönt att du tackade mig för att jag fanns, fattar inte att jag gör det igentligen, jag vill hata dig.

Nytatuerad är jag också, men än så länge ser det inte bra ut... mycket kvar att göra, fyllas i, jämnas ut och delar ska läggas till. Väljer därför att inte lägga upp någon bild, det kommer när "det börjar lika nått"


Becka! Tack för igår! Då du på sätt och vis räddade min kväll! Så underbart att umgås med dig, du är så lätt så rolig och så jävla klockren människa. Fika ikväll?


Nu ska jag ner till Linköpings Kickboxningsklubb tänkte jag. Eventuellt börja träna där. Testa på iaf.


Som jag har sagt, jag är pissdålig på att uppdatera bloggen, men när det väl händer så blir det ganska mycket.

Ajuste grattis i efterskott Maggie!





Peace, Love and some fucking Fucking! Cheers

Snälla människor finns dom??

JA DET GÖR DOM!!!

Ta me fan, va tvungen att planka på tåget idag då mitt busskort gått ut och jag inte hade några kontanter. SJÄLVKLART var det koll på tåget och jag sitter som nummer 2 av personer som dom kollar. Väl framme vid konduktörens bås så va det bara att ställa sig att fylla i formuläret. Då reser sig en man upp och säger: Får du böter så betalar jag din biljett! Så han betalade min biljett med sitt kort, 48kr. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Fan så snällt! Karma kanske...

Ikväll blir det fest hos någon Elin. Börjar bli onykter, inte för att druckit mycket utan mer för att allt jag ätit idag är lite chips hemma hos Johan.

Förlååt...

...för att jag så är pissdålig på att uppdatera.

Mycket har hänt jag minns inte längre ordningen så jag kommer skriva upp det utan kronologisk ordning.

Kräftfiske, En fredag sitter jag uppvaken hemma hos Johan, plötsligt kläcker han att han är sugen på att meta på kvällen. Jag ringer Kim som hakar på även han. Så det bär av till Mjölby först för att hämta honom, ner till Ica. Korv, bröd, chips, 4½l läsk, ketchup, senap och engångsgrill, sen satte det av mot Ledberg och Johas föräldrar, där lånade vi stora bilen som även varit en kompis med mig på Öland. Lastade den full med kräftburar, käket, båtmotor, åror och metgrejer.

Svartån va nu i siktet och fyrhjulsdriften fick jobba flitigt. Väl framme upptäckte vi att båten var halvfull med vatten och att vi glömt nyckeln hemma som låste fast båten vid ett träd.
Kim öser båt.
Detta var utsikten, länge sen jag såg något så vackert.

Resultatet av 15 burar blev iaf 2 kräftor. Men humöret var på topp och detta är nog den bästa dagen denna sommaren. Tack till dom inblandade! Och speciellt tack till Johan som alltid offrar så mycket för andra!

___________


Personalfest på Gästis...


Jag va sjukt pepp faktist, jag har alltid tagit det något för lugnt på samtliga personalfester innan så "nu jävlar" tänkte jag. Sa det till Nojjan (Nayer) att nu super vi!

-"Naee, fan jag ska nog hålla låg profil ikväll.." (Jag tror kvällen då han kom in dretfull på Gästis sitter kvar lite)
2 timmar senare kom han utspringade i bara kalsonger... :D Hans tanke hade varit då samtliga i gruppen jävlats med honom genom att ta hand keps att "ta alltihop då vafan" så hade han näckat mitt framför chefen, som han sen förövrigt dansat porrig hiphop dans med mot slutet, jag nöjde mig med Ritva, henne va det gung i... (Chefens mamma ;) )

Dagen efter bar det av till Borensberg PanPizza för bakfyllekrubb. fick i mig en kant typ av pizzan och 2 läsk, sen mådde jag illa igen. Blev en doggybag. Sen for vi hitan och ditan men bestämde oss hastigt och lustigt för att Meta! Så off till järnhandeln för att köpa metspö, lina med krok och flöte samt metmask.
4 aborrar och en kräfta blev skörden vi hann med innan Dvärjen rullande in och hämtade upp mig för lite snooker.


Igår va en riktigt trevlig kväll också. Jag och Johan stack iväg till Ica i tornby, veckohandla ville han göra och så köpte vi allt man behöver till en tacobuffe. Vidare till systemet för att köpa ett sexpack Corona och några Tuborg grön. Gick upp till stan för att hälsa på Emelie som var full och på 55an. Fan va folk det va ute igår, helt sjukt... och värre lär det väl vara ikväll. Men ikväll festar jag i Mjölby troligen, Kim ville ha med mig på någon Elins fest. så det blir väl det gamla vanliga folket. Orosmomentet där är dock en kille som jag träffade på i Gustav och Sofias lägenhet, det blev bråk och han åkte i backen.. ;) (what to do (A) ) Värdinnan var lite orolig för att det skulle bli bråk, men jag har lovat att sköta mig om han håller sig på sin kant.. :)


Nu tryter fantasin och tror att jag iaf fått med hälften... Fan det har hänt så jävla mycket, mycket därför jag inte hunnit skriva. "Men det löser sig", som Ubbe skulle ha sagt.


Cheeeerssss








Personalfest

Fan va dålig jag är på att uppdatera.. Men det är massor som ska skrivas upp, kräftfiske, svarttaxi, skumpan på platå... Ikväll är det iaf personalfest på gästis. Måste göra mig iordning.

Cheers










Prenumerera!

... prenumerera på bloggen, haha det visste jag inte att man kunde.. fan va fränt.

Vad händer idag då, siktet inställt på Platens ikväll då det är halva priset i Baren. Värsta är att vi inte har någonstans att sova. Men det löser sig, om inte Linda kan hämta oss så får det väl bli en tidig kväll.

Igår brände jag föör mycket pengar på föör kort tid, Det enda vettiga jag köpte var en "ny" longboard (Dvärgens gamla) och en Highland Park 12y Whiskey som tack för att han lånat mig sitt hus och ALLTID ställer upp, bättre vän går inte att finna.
<Highland Park 12years Old Single malt scotch whiskey.

Så jag köpte något jag vet han uppskattar, Whiskey. Denna var något han själv sagt sig tycka om. Och jag förstår honom, Detta är whiskey när det är som bäst. Köpte själv en Laphroaig när lönen kom och den är i stort sett slut.
<Laphroaig 10years old Islay single malt scotch whiskey.

"La froy"en har en mycket rökigare karaktär än High Parken. Men båda är fortfarande två ruskigt goda whiskeys.
Cirkapris på glasbanken 400kr



Nog om Whiskey.

Jag har reagerat på att jag får allt fler läsare på bloggen. Skitkul! :) Tack till er som läser! En liten kommentar då och då gör inget... ;) Ta hand om er nu, dags för frulle... (16:05 :) )


Cheers!

Ät inte bara socker!

två citat som inte ska glömmas bort... :D

"Men Harry, ät inte bara socker nu!"

Vad gör du? "Slickar på en påse" Va sa du att du gör? "Slickar på en påse" Varför då? "För det är godis på påsen"


Va hemma och käkade hos mor, sen vidare till Erica hälsade lite snabbt på Boz och snackade lite skit. Det var trevligt, kul att se dig syster!

I stan spelades det lite biljard och dracks lite öl och käkades lite burgare (Texas Long Horn) och spelades bort lite förmycket pengar. Men jag hade en trevlig kväll. Tack Jonas, Tack Hude.



Ärlighet varar längst..

Allt jag bad dig om var ärlighet,
allt jag ber om nu är att du är ärlig.
Men du fortsätter ljuga för mig.
Fortsätter förneka, undanhålla och
förvränga.



Dagen idag har varit riktigt slapp. Enda stegen utanför lägenheten har varit till Konsum 2 ggr.
Kim lirar NFS Pro Street och jag gör ingenting. Kollar klipp från youtube via sidan som Tobbe tipsade mig om
www.1000apor.se. Tro fan att Pumbas "Kom igen nu Britt-Marie" finns med även där.

Imorgon ska den där promenaden bli av. Måste ut till morsan också och hälsa på och till jobbet för att hämta kläderna, kommer behöva dom till Cloetta snart.


Jag blir nästan rädd för mig själv när jag finner vilken människokännare jag är, Isabel har lite samma förmåga, veta vilka man kan och inte kan lita på redan vid första intrycket.


Ne fan, vet inte vad jag ska göra, inte trött det minsta.


Cheers

Knas

Fick ett jätte trevligt (är det ett ord kanske? ) samtal idag... Anders Cloetta stod det i mobilen 20.21. Han ville att jag skulle komma in och jobba. Tyvärr va jag onykter sa jag vilket tydligen inte spelade någon roll, dock var jag även i mjölby så resan in skulle ta alderles för lång tid. Men han skulle helt klart återkomma i september eller vad han sa, när hockeyn drar igång igen.
Direkt när jag la på kunde jag inte låta bli att jävlas med Gustav, "jag har 2 jobb, hur många har du?"

Fan så bakis jag börjar bli nu. Förfest (för mig) hos Enida sen drog jag in till stan för att träffa Emelie, Platens, Platå, 55an och Maxim hann jag med innan jag försvann och däckade. Kul hade jag, sålänge det varade... :) Blåtira har jag, jävla Kim... Slår som en kärring gör du...

Dags att dra en cigg sen slockna tror jag. Klockan är endock 07.19 så det är dags för lite sömn...


Cheers!

Platens osv...

"-Varför har du skor på dig inomhus för?"
Tittar bekymrat ner på sina fötter... "-Jag vet inte"

Kvällen igår var planerat, lugn... det blev inte så.. :/ 1 Redbull/vodka 6a + 2 bira... 94kr... Inte kostigt man blir full. :)
Umgick till en början med Maggie och Emmz men väl nere på Platens träffade jag Ebba och Kenny och blev ganska snabbt indragen i ett hörn. Satt och snackade ett bra tag, Emma trodde nog jag fått mig ett ragg eftersom hon bara flinade lätt åt mig när hon gick förbi. :D
Efter det minglade jag själv ett tag tills jag sprang in i min gamla thaiboxnings tränare Klas. Klockan 10 i 3 blev jag uppdragen av en blond brund jag inte sett innan på dansgolvet vid namn Magdalena. Här skulle det dansas och raggas tydligen.. Dansen gick jag motvilligt med på, men det fick räcka så.

Bowlade Wii hela morgonen med Johan. Däckade på soffan klockan 8 cirkus och vaknade igen vid 14. Finfrulle med frallor och oboy. Nu sitter jag åter igen hos Åberg. Blir lite Tower Defence.

Ser fram imot slutet av månaden, Jonas föreslog whiskey flamberad rostbiff och bira.

Rodhos snart kanske. Jag behöver pengar till resan och pass, sen drar jag. Jobb och boende är redan fixat.

Ne fan, Cheers!




"iam just a stupid chapter in your scrapbook"



Mycket prat...

Jag har fått höra mycket ikväll, visst att du varnat mig för att det ska komma,men det är sjukt mycket som helt passar in på vad jag vetat sen innan, Nog om det.


Jag har haft en skitkul kväll... Första gången i mitt liv som JAG varit 5 i 3an... ;) Magdalena, tack för den. ;)

Johans Spacetangent är tamefan sämre än min så jag pallar inte skriva mer...


Cheers!

Filmkväll...

Fan klockan börjar dra sig mot små timmarna, eller börjar och börjar... det har den gjort ett tag nu. Kung Fu Panda blev kvällens första film
Helt klart sevärd, trevlig film såhär på kvällen. Ingen film jag skulle viljat se på bio direkt, men ladda ner den eller hyr den, det är den värd.
Sen fortsatte vi med Cellardoor.
Helt klar inte speciellt sevärd. B-film, med alderles för många lätta goofs* som förstörde alltihop. Handlar om en man som antagligen inte lyckas så bra med tjejer, kidnappar därför bruws och placerar dom i en trä låda i källaren som sina små pets. Det enda som höll mig kvar till slutet var för att jag ville se hur många som överlevde.

Hänt idag då? inte speciellt mycket, kommit hem från Borensberg, suttit uppe hela natten med Jonas och nördat den gamla klassikern Heroes of Might and Magic III ihop med några Lapin och Laphroaig. Mycket trevligt. Innan datorn lirade vi snooker på Biljard Salongen i Linköping, jag fick en sån perfekt öppning i första framet, riktigt stolt faktist:

För er som inte fattar nu då, Nu är det Jonas tur, han måste träffa en av dom röda kloten först, får inte träffa någon annan färg.

_________________________________

Imorgon bär det åter igen av in till Lkpg, Tobias Å, av alla jag känner bjöd över mig på bärs och Rockband**, klart man inte säger nej till, speciellt som det var så pass länge sen vi umgicks, senast var när jag var uppe en sväng för att låna laddare till telefonen.


Cheers!

___________
*Goofs: Filmmissar, tex i Cellardoor, scen 1: Har hon svarta kalsonger, scen 2: sina rosa trosor igen.
** Rockband: Tänk Guitar Hero, fast du lägger till Trummor, Bas och Microfon. TVspel.


Dom hade kommit riktigt fel...

Jag ligger kvar i sängen med datorn på magen, Kim jätteupptagen i sitt spel. Det ringer på dörren. Jag blir den drabbade och får öppna. När jag tittar genom titthålet står där 2 tjejer i våran ålder. Jag väljer då att först dra på mig ett par byxor innan jag öppnar.

-Hej
-Hej vi tänkte höra om vi får prata lite med er om bibeln (ser på dom att dom redan nu vet svaret)
Jag skakar sakta på huvudet och säger att det nog inte är så intressant
-Då får du ha en fortsatt trevlig dag.


Jag menar dom fattade nog ganska snabbt, En tatuerad och rakad kille i 20-25års åldern öppnar dörren i bar överkropp, precis bakom honom står det två plattor bira och en limpa cigaretter.

Jag hatar att jag kommer på sätt att vara rolig försent. Detta hade ju varit en dröm:

-Hej
-Hej vi tänkte höra om vi får prata lite med er om bibeln.
-Nja, bibeln vet jag inte om det är så intressant, men min polare därinne har inte knullat på ett tag...

(bara för att se deras reaktion lixom. )


Nu dags för käk, sen blir det lkpg och lite snooker med dvärgen.

Peace out and hörrs

Bakis...

Men det stoppar in mig för att lyxa till det litegranna.

Inhandlat:
Grillkryddade fläskkotletter
Lyx Potatis Sallad
2 liter läsk
Engångsgrill.

Det räcker för att bara få koppla av och snacka lite skit.

Pengarna på kontot börjar sina också, hade varit trevligt om jag hade fått ha kvar 1300 istället för att blivigt medlurad till Liseberg. Ikväll bär det iväg till lkpg igen, ska glos film och skölja ner chips med cola. Nu har jag lurat Kim att diska lite så nu bär det av till Vasaparken.

Hörrrss

Men du...

...fråga mig inte hur denna kvällen slutar, fuck me if i know.

Sitter nu i Åbylund, dricker ett par kalla och siktet är iaf på Platens. Bauats bastu blir nog en depå...

Ne dags att vara lite social...

Hö'ss!

26.04.08 - 01.08.08

En stor del av mig dör, men den kommer leva kvar på en annan plats.
Sara du betyder forfarande så fruktansvärt mycket för mig. Du kommer alltid vara min favorit-Toker.


Pallar inte skriva mer... Sara glöm mig inte... men samtidigt, gör mig inte till en mapp i minnenas USB
jag vill inte vara ett minne, jag vill fortsätta vara en del av ditt liv!



Tack alla vänner som ställer upp nu.