What a day...

Början på denna dagen va helt underbar, hade jag inte haft öron så hade mitt leende gått runt, och hade jag haft vingar så hade jag flygit iväg, fast enbart för att snabbt flyga ett par varv runt jorden och sedan återvända till din famn.

Gårdagen, (25de) var även den en av dom bästa på länge. Kinamat, Friterad kyckling med sötsur sås och "lite" minimajs vid sidan av. Sara åt någon vokad biffsörja. Låter inte så gott kanske men tomt på fatet blev det. :)
Efterrätt bestod av Bailysglass och flitelad banan. Skönt att slippa känna sig så uttittad som på Riva.
Efter det en snabbvisit hos Tobias Åberg för att kräma i lite kraft i mobilen. Vidare till biografen där vi (jag iaf ;) ) under nästan två timmar satt och mös till filmen 21. Riktigt bra film faktist, gillade den mycket just för jag är den Black Jack torsk som jag är.

Nu har jag precis rullat hem ifrån "kinesen" där Kim, Gustav och Igelkott befann sig. Måste sova snart då jag ska torka hundskit hela dagen imorgon. Förkortas, Hundvakt i Fornåsa.

Snabbdusch sen sova alltså står på schemat.

Är lite smårädd att det är ett beslut du tagit nu för att få slut på mitt "tjat"... Ajja, får väl ta vara på tiden du ger mig. Jag är en fruktansvärt lycklig upptagen kille iaf.

Sov Gott Sverige!


Hatar tvättmaskiner

Förra gången jag skulle tvätta så funkade tvättmaskinen skapligt, slänger in skiten i torktumlaren och återvänder 1½ timme senare, allt lika blött som innan, enda som hänt är att skiten bytt lite plats.
Skulle tvätta nu inatt och fyller maskinen, återvänder 1½ timme senare och får först inte upp luckan... sparkar till skiten ganska hårt och luckan ploppar upp, och ut forsar 10liter vatten.... Kanonkul...

Testade igen, bytte program va nere för 1 timme sen och det såg vettit ut, ligger bara nu och väntar på att torkskåpet ska göra sitt.

Leo, blir kvällens film (
Imdb länk ) för mig och Kim... igår somnade jag ifrån 88 Minutes, Kim sa att den va bra.

Onsdag blir det Syrran, tar med mig Isabel vi ska kolla på våran Fd katts kattungar. Tre råttor blev det.
W & A kanske träffar varandra också.

Idag (Tisdag) ska jag och Sara träffas en sväng på stan, ta en fika eventuellt en glass, då är Bosses det enda alternativet. :)


Skönt att se att sommaren äntligen håller på att vinna slaget om plats över vintern och kylan.

Tack för mig. puss


Fulsittning

Nu är jag tillbaka för andra gången från fulsittningen, första gången skapade jag mig själv en friyr och ökade endorfintillflödet ytterligare med ett par bira. Nu är det nog tamefan dags att sova,

Har saknat Sara något fruktansvärt ikväll. Tycker om henne/dig så fruktansvärt mycket. Satt till och med en stund på scenen och bara gick igenom telefonens bilder på henne och ja, jag är förbannat förälskad!

This is Borat saying Hello and Good Bye and Good Night! Great Success!

Kalla händer...

Sitter hemma hos Jenny #1 igen efter Tinto rundan, Klappträt är riiiiktigt aspackad. Jag har knappt druckit något under rundan så jag är relativt nykter. Dricker inte vin så det blev den medhavda ölen. Klockan 20.00 nu är det fulsittning på HG. Pallar inte skriva mer nu pga mina förbannat kalla händer, ryggen blev bättre, mycket bättre med lite tigerbalsam.


Minneslista med stödord:

Skenande häst
Mike klättrar högt i Vallarondellen
Brinnande hår Mike
Fasttejpad med Klappträt
Tejpade flaskor på Dvärg
Sprayat hår på Jenny.

Nu tjatar Jenny att vi måste gå... puss och pisk

Ont i ryggen..

Nyvaken, småbakis och med en rygg som kommer ta död på mig om det inte går över.

Det är väl idag det "börjar" då kvällen igår innebar "FörDömd" Nachochips med kycklingröra osv osv. Hade riktigt roligt, missade Mora Träsk pga att vi gick hem, vet inte riktigt varför men jag somnade i vilket fall på soffan och bestämde mig snabbt för att vila ryggen som gjorde ont redan då och göra mig redo inför morgondagen. Nu är jag ganska pigg men ryggen gör ont som fan. Ringde Klappträt precis som tar med sig tigerbalsam till simhallen.
Bussen avgår 10.15... nu ska jag borsta tänderna, packa bira och badkläder...


Rätt in i kalklet... :)

Godmorgon sms...

som värmde något fruktansvärt.

Status: Relativt nyvaken på en förmodligen ganska dyr skinnsoffa i ett läckert inrätt vardagsrum.

Har en stark känsla av att jag kommer vara den ansvarsfulla personen denna helgen, och det borde säga en del. Jag gick runt och plockade tomburkar och torkade bort vin från bord medans dom andra tre tomtarna strippade av sig alla kläder (sånnär som på kalsongerna... eller alla två av tre... Martin lät kalsongerna fara dom med. ) och så körde dom en "nakna kocken" och gjorde någon köttfärssås av precis vad som helst, saker dom hittade i kylskåpet.

Medans vi satt och åt kommer en inte allt för lycklig eller festsugen Sara upp och in i köket med en blick som sa: Jonas, få tyst på dina kompisar innan jag kör ner Skalman i halsen på dom. (Skalman = Jonas landsköldpadda)
Hennes mun sa istället: "Braa, alla är bäst på att fightas, så nu vet ni det så nu kan ni sluta diskutera, jag orkar inte höra erat jävla tjat mer, det va kul till klockan 3, men nu är klockan 5!" Och så avslutar hon med klockrena "Jonas, soffan är skön" :D

På tal om fighting då, Mike och jag kommer slå sönder varandra denna helgen, vi kände lite mjukt på varandra i Jonas hall medans pastan kokade, kul!

Ne fan, idag blir det fart på't från start tror jag. synd att det blev så jävla ljust i vardagsrummet, hade nog behövt all sömn jag kunnat få.

TC här, tackar för sig och funderar på att knäcka första biran.

Tema Borat...

Sitter hemma hos Jonas och delar soffa med 2 till... kollar på Borat och pluggar repliker.
Dömd är mindre än 8 timmar iväg, riktigt pepp, denna helg kommer bli den...sjukaste, roligaste, sjukaste (igen) mest händelserika, skojigaste, fullaste i mitt liv har jag en känsla av. Inga som helst krav på hur man ska vara som person i detta gänget, man accepteras för den man är och alla är jämnlika.
Börjar bli onykter, dricker öl och lagrad tequila. För som inte vet hur lagrad tequila smakar så smakar det som "vanlig" tequila fast med ett "bett" som whiskey.

återkommer om jag av någon dum anledning sätter mig framför en dator.

Snor avslutingen av en... bekant...

Detta är TC, från Vråkgatan 2 i Borensberg önskar kärlek till alla, för den är underbar!

Snart dömd...

Hej! Vidarebefordra detta till övriga lagmedlemmar! 

Nu är det inte många dagar kvar! Kårhuset kommer att förvandlas till ett mexikanskt paradis med bland annat kaktusar, sombreros och en helt galen mekanisk tjur. Mitt i allt detta ska vi självklart kasta pil också, i en tävling med nästan 500 anmälda deltagare. Vi hoppas att ni börjar bli taggade på en riktigt vass fest. Jag kan berätta att den första festen som är på torsdagen (FörDÖMD) sålde slut bara några timmar efter biljettsläppet. 1250 personer, inklusive er, kommer att dricka tequila, dansa med "Mora Träsk" och ha det riktigt bra.

Vi kommer som sagt att hämta er på stationen när ni kommer dit. Sedan kör vi er upp till universitetet där ni förutom att möta er fadder/era faddrar även kan passa på att ta en öl eller två innan ni följer med er fadder hem och lämnar era saker.
Här får ni DÖMD-tidningar, personliga lagpass (som fungerar som biljett till allting) samt en gästbok med all information ni kan tänkas behöva såsom schema och liknande. Här kommer det högst troligen även gå att köpa en sombrero (60 kr) samt en mustasch (20 kr). Viktiga grejer, glöm inte detta! :)
Efter att ni varit hos er fadder en stund dröjer det inte länge innan det är dags att bege sig till kårhuset igen, för att äta och dricka gott på lagsittningen. Efter denna fortsätter festen på FörDÖMD-kravallen i samma hus. Morgonen efter kör vi igång tidigt. Bussar kommer att hämta er i Ryd (där de flesta kommer att bo) och köra er till stans äventyrsbad. Efter att man tagit igen sig några timmar här åker sedan bussarna vidare till universitetet där det blir lunch. Efter lunchen drar den beryktade tintorundan igång, jag nämner inte mer utan låter det vara en överraskning för dem som inte redan vet! Vi kan väl säga som så att man inte behöver gå törstig. Rundan avslutas i Ryd där man kan mellanfesta lite innan nästa sittning drar igång på [hg] (Ryds herrgård) kl 20.00 prick. [hg] är ett fint ställe som man även uppför sig fint på. Om något skulle hända, vilket det inte kommer att göra, så måste D-Group stå för det ekonomiskt, och det är inte D-Group så intresserade av. På lördagen blir det först frukost i kårhuset och sedan drar den stora dart-tävlingen igång. Har ni inte egna pilar så kan ni köpa på tävlingen. Ni får även lunch. På kvällen är det sedan DÖMD-Gasque för många av er. Här blir det varierad underhållning och riktigt fin mat. Jesper Rönndahl, känd från bland annat "P3 Hej Domstol" kommer bland annat. På DÖMD-Gasquen är det klädsel kavaj/klänning.
Efter gasquen är det AfterDart, en stor temafest. Förutom mekanisk tjur så kommer det även att finnas en video-DJ på plats!

Nu till det viktigaste, nämligen listan med vad ni minst bör ha med:
- StudentID OCH vanligt ID (Mycket viktiga. De som inte är studenter längre kommer in med sitt personnummer)
- Liggunderlag/luftmadrass, sovsäck och kudde.
- Finkläder (kavaj/klänning)
- Åvve
- Badkläder
- Pilar (går att köpa här) - Ett riktigt glatt humör Är det något ni undrar så är det bara att maila eller ringa!

Vi ses på DÖMD!



Orkar inte redigera inlägget mer, detta fick jag iallafall i min mail idag. Fan va pepp jag börjar bli! :)


Räkmackor och vita väggar

Senaste dagarna har varit helt underbara.

Mycket jag har missat fylla ut bloggen med, allt från matlagning till nerpissade toaletter i mjölby.

Matlagningen handlar om att jag och Sara fick för oss att göra "riktig" mat en ensam kväll i Borensberg (alla andra var i fornåsa) och gick ner till Östenssons för att shoppa ingredienser. Resultatet blev panerade rödspättafileer med kokt potatis och remuladsås. Till "efterrätt" gjorde Sara räk-och-någon-sås fyllda avocados.
Frukosten dagen därpå bjöd på räkmackor med ägg och majonäs. Fy bubblan va gott det var.

Sen har vi fått iväg saras saker till hennes nya rum i Fornåsa, rivigt ur hyllor ur den gamla tatueringsstudion som hon nu kallar sitt rum och målat "hallen" sjukhusvit.

I skrivande stund ligger jag hemma i Kims säng och lyssnar på Staind och funderar på att ta en dusch och sova lite.

Mobilen strular lagom massa så nu har jag inte något nummer som går att nå mig på, den är på "service" hos en polare som skulle reseta hela skiten till fabriksinställningar. blir eventuellt ett byte till en nokia.

Nu ska jag hoppa in i Photoshop en sväng och se om man kan pilla ihop något roligt.

Tack för mig. Pöss